Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mobbade Mikael psykas av Idol-juryn

- 19/09/2011, 21:02 -
1 av 3

FAKSIMIL TV4

2 av 3

FAKSIMIL TV4

3 av 3

FAKSIMIL TV4

VIDEO. 16-årige Mikael Fogelberg  tror att han är utröstad - sedan kommer glädjebeskedet.

Nyheter24 skrev i söndags om Mikael Fogelberg från Falun, som mobbades av sina lagkamrater. I kväll fortsätter juryn den psykiska terrorn - genom att hålla honom ordentligt på sträckbänken.

När det så blir dags för juryn att välja vilka som går vidare börjar det som i det närmaste kan beskrivas som en psykning av Mikael.

Först kallar de fram honom i den främre raden och avslöjar att det är den bakre som gått vidare. Sedan drar juryns ordförande Pelle Lidell ut på beskedet för de som står kvar och tror att de blivit hemskickade.

- Vi vill tacka er för att ni sökte till Idol 2011. Ni har kämpat tappert, men... Ni kommer inte få träffa era familjer i kväll, för ni har också gått vidare.

"Jag är van"

Tillfället blev en repris för Mikael, som i söndagens avsnitt blev vald sist av alla när lagkaptenerna skulle välja sina medlemmar.

– Jag är van från skolan, sa han då.

I kvällens avsnitt lyckades han charma juryns Anders Bagge.

– Eftersom jag hört dig sjunga innan skulle du vara en av de första jag valt, så bra tycker jag att du är.

Har tagit revasch

I morgon står Mikael återigen inför juryn - då i ett soloframträdande. Hur det går återstår att se, men redan nu kan man konstatera att den mobbade killen från Falun definitivt har tagit revansch.

Se när juryn lurar alla: