VIDEO: Patrick Ekwall "vattendansar"

I kvällens avsnitt av Fångarna på fortet bjuds vi på slapstick-humor när det inte riktigt går som det ska för Patrick Ekwall.


Tv-profilen Patrick Ekwall har det kämpigt i kvällens avsnitt av Fångarna på fortet.

- Jag minns ju mest Patrick Ekwalls vattendans. Det var underhållning på väldigt hög nivå, säger TV4-sportens Anders Andersson som tävlar tillsammans med Ekwall när han sammanfattar sitt bästa minne från fortet.

I avsnittet får ett gäng fotbollstjejer med Hanna Ljungberg i spetsen en chans att sätta dit dem som i vanliga fall sitter på tryggt avstånd och kritiserar deras prestationer – sportjournalisterna.

Det är när Patrick Ekwall måste ge sig upp på ett löparband för att med hjälp av vattenhinkar få tag på en åtråvärd nyckel som det inte riktigt går som det ska för sportjournalisten. En allt blötare och alltmer desperat Ekwall kämpar förtvivlat, men lyckas trots detta inte nå sitt mål.

- Vänd dig inte om när du ska tillbaka. Låt bandet föra dig bakåt! uppmuntrar Agneta Sjödin.

Patrick lyder dock inte programledarens tips utan fortsätter med sin märkliga taktik som går ut på att springa med bandet tillbaka. Det hela slutar med att Patrick genomblöt och uppgiven står och joggar på bandet – utan någon som helst ambition att få tag på nyckeln.

- Ja, det var ju humor på alla sätt och vis, erkänner Ekwall, och fortsätter:

- Sen började jag ju springa tillbaka, mitt dumma nöt. Istället för att åka tillbaka, säger han skamset.

Om du vill se hur sportjournalisterna klarar sig mot fotbollstjejer går Fångarna på fortet ikväll klockan 20:00 på TV4.

/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!