Idol-Lars till attack mot Aftonbladet

- 05/10/2008, 20:45 -

Aftonbladet och Nyhetskanalen.se anklagas för att sprida lögner.

Idol-Lars, 28, väljer nu exklusivt för Nyheter24 att berätta om ryktena om att Anders Bagge, från Idol-juryn, redan nu skulle vilja ge ut en platta med honom. Aftonbladet och Nyhetskanalen.se har nämligen tidigare skrivit om att Bagge skulle ställa sin studio till förfogande om Sony BMG inte plockade upp Lars Eriksson. Men nu vill Idol-Lars lägga historien till rätta.

Om det eventuella skiverbjudandet från Bagge säger Eriksson:

– Det är inte sant. Det har stått i tidningen bara, men det vet väl alla att man inte ska tro på allt som står i tidningarna. Än så länge har det inte kommit något erbjudande.

Aftonbladet skrev den 1 oktober att Anders Bagge hade sagt att det vore tjänstefel av honom att inte spela in en skiva med Lars Eriksson, eftersom han bedömer att Idol-Lars har ett eget uttryck och en egen röst som tränger igenom var han än är. På det svarade Eriksson, enligt Aftonbladet, att det kändes underbart och att han hoppades på att det skulle bli verklighet. Nyhetskanalen.se valde att göra i princip samma tolkning som Aftonbladet.

Men Lars Eriksson menar alltså att dessa uppgifter inte stämmer, att uttalandena bara är feltolkade och att det inte har funnits något erbjudande att ta ställning till.

I dagsläget har det inte inkommit någon anmälan om förtal mot Aftonbladet eller Nyhetskanalen.se.

Se Lars Eriksson sjunga REM:s "Everybody Hurts" i Idol nedan.

Skrivet av: