Bagge gör platta med Lars Eriksson

- 19/03/2009, 08:02 -

Ryktet från i höstas infrias - Idoltalangen får göra skiva med Idoljuryns ordförande.

Anders Bagge är ingen skojare, utan håller vad han lovar, trots att han inte är någon avtryckare för Alexander Bard. Efter tre månaders karantän från Idol 2008, som planerat, är Idoldeltagarna fria av Sony BMG. Då skyndar sig Bagge med att plocka in skandalomsusade Idolen Lars Eriksson, 28, i sitt artiststall.

– Jag är förvånad att de inte ville ha Lars, han är ju otroligt duktig. Men de brukar ju bara ge kontrakt till två deltagare per år, ifjol var det ju Marie Picasso och Amanda Jensen, säger Anders Bagge till Aftonbladet.

Mitt under pågående Idol chockade Idoljuryns ordförande Anders Bagge med att erbjuda Lars Eriksson en skivkontrakt. Men de uppgifterna förkastade Eriksson som båg från kvällspressen.

– Det är inte sant. Det har stått i tidningen bara, men det vet väl alla att man inte ska tro på allt som står i tidningarna. Än så länge har det inte kommit något erbjudande, sa han till Nyheter24 den 5 oktober.

Snart går duon in i studion, och Eriksson är lättad över att komma igång med karriären.

– Jag och Anders ska träffas på söndag och prata om skivan, och jag har redan träffat lite musiker och så. Det känns jätteroligt, säger han till Aftonbladet.

Skrivet av: