Jean-Pierre Barda är kunglig på att styla hår.
1 av 4
Jean-Pierre Barda är kunglig på att styla hår. - Foto: KRISTER LARSSON/SCANPIX
Bingo Rimér är förväntansfull inför kvällens premiär.
2 av 4
Bingo Rimér är förväntansfull inför kvällens premiär. - Foto: CLAUDIO BRESCIANI/SCANPIX
Den rike Donald Trump vill Bingo Rimér gärna ha som gäst också.
3 av 4
Den rike Donald Trump vill Bingo Rimér gärna ha som gäst också. - Foto: CHARLES SYKES/SCANPIX
Men inte lika kunglig som det här paret, där Drottning Silvia till höger är en drömgäst för Bingo.
4 av 4
Men inte lika kunglig som det här paret, där Drottning Silvia till höger är en drömgäst för Bingo. - Foto: ALL OVER PRESS

Bingo Rimér: "Jean-Pierre är en underbar person"

I kväll klockan 20.00 är det premiär för Cut and Tell här på Nyheter24 - programmet där avslöjanden är vardag, hemligheterna ett faktum och snuskiga skämt en självklarhet. Vi har pratat med Bingo Rimér som leder programmet.


Cut and Tell

Stjärnfotografen Bingo Rimér och stylisten Jean-Pierre Barda bjuder in åtta kändisar för att fotograferas och stylas. Cut and Tell sänds på tisdagar klockan 20.00 på Nyheter24.se. Programmet bjuder på härliga skratt och dramatiska avslöjanden. Du läser allt om gästerna HÄR.

– Det är ett webbteve-format där kändisar blir stylade av berömda och fantastiska frisören Jean-Pierre Barda. Tanken är att han klipper och för ett avslappnat samtal med personen som vi stylar. Min roll i det hela är sedan att ta före- och efterbilder vilket verkligen har varit givande, berättar Bingo Rimér för Nyheter24.

Vad är det bästa minnet från inspelningarna av programmet?

– Oj, det finns så många. Men för mig har den utvecklade relationen med Jean-Pierre verkligen varit något som känts fantastiskt. Han är en underbar person som verkligen sätter individen och personen under saxen i centrum.

– Jag tycker om sådana personer. Jag jobbar ungefär likadant i mitt yrke som fotograf. Det handlar om att ta fram sidor som är fördelaktiga hos kunden, inte att göra någon så trendig som möjligt bara för att.

Och relationen mellan de två är någonting som Bingo Rimér vill att tittarna ska känna av.

– Det har varit skönt att bli vän med Jean-Pierre. Vi förstår varandra! Det kan bli så mycket tjafs mellan män och kvinnor - vi är ju från olika planeter. Men det här har varit riktigt härligt faktiskt! Jag hoppas verkligen att den homoerotiska relation vi hade genom programmet ska kännas i rutan, säger Bingo Rimér.

Vill du fortsätta att jobba med Jean-Pierre även utanför programmet?

– Absolut! Jag vill utveckla vår relation, helt klart.

Vem hade varit drömmen att få ha som gäst i Cut and Tell?

– Det hade varit intressant att se vad Jean-Pierre hade gjort med Martin "E-type" Eriksson och hans hår.

– Donald Trump och Drottning Silvia hade varit kul också, avslutar Bingo Rimér som är förväntansfull inför kvällen.

Missa inte Cut and Tell som sänds på Nyheter24.se i dag tisdag klockan 20.00!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.