DAG 10: Big Brother-resumén

- 29/02/2012, 10:54 -
Läs allt om det senaste i huset.

Läs allt om det senaste i huset.

Emma Malmlöf/Nyheter24

Har du inte hängt med i det skandalösa "Big Brother"-huset? Nyheter24:s Big Brother-redaktör Elias Giertz sammanfattar dygnet i huset.

I huset väcktes deltagarna på Hawaii” av bongotrummor som skrålade i högtalarna. Antarktis”-isbjörnarna inledde morgonen på ett betydligt slitsammare vis med att hacka loss mat ur gigantiska isblock. Inte undra på att deltagarna på ”Antarktis” fram mot lunchtid surnade till rejält efter att ha försökt dividera med Big Brother” om reglerna i vinterlandskapet.

Samtidigt i ”Hawaii” trycker Marcelo Peña på knappen och belönas med att få sova ensam i valfri dubbelsäng. Kanske inte en belöning, utan en bestraffning, för den 21-åriga sexbomben?

Under tiden byggde glidarna i ”Hawaii” sandslott. Eller ja, åtminstone tjejerna som tävlade mot killarna. Killarna å sin sida valde att bygga en sköldpadda. Det udda valet lönade sig inte - bestraffning i form av spraytan väntade killarna som förlorade samtliga sandskulpturstävlingar under dagen.

Iskallt vatten i ansiktet

Ett frivilligt uppdrag påbörjades i ”Antarktis” där deltagarna skulle få iskallt vatten sprutat i ansiktet. ”Big Brother” var tydliga med att uppdraget var frivilligt - men att det var värt att vara med.

Hanna Johansson och Marcel Söderqvist klarade sig längst i uppdraget och fick därför resa till ”Hawaii”. De anlände lagom till ett uppdrag där deltagarna skulle stoppa ner huvudet i en vattenfylld hink. Förlorar man, det vill säga skippar det hela, skickas man till ”Antarktis” snabbare än snabbast. Hanna Rosenberg föll offer för den hårda ”Big Brother”-handen och skickades, trots att hon bedyrade att hon faktiskt var förkyld, till det iskalla vinterlandskapet.

Hulahula och intima lekar

”Hawaii” fick in ananasdrinkar och fick bevittna Tenny Engdahls hulahula-dans. ”Antarktis” fick in mat, öl och kött. Eller fick in och fick in. De fick gräva fram det ur ett gömt isblock. Helt på egen hand.

Kvällen avslutades med en intim lek för deltagarna på ”Hawaii” som bestämde sig för att tävla mot sig själva genom att skicka runt ett papper - bara genom att använda munnen. Känns som en ursäkt för att få vara lite närgången?