Läs allt om det senaste i huset.
Läs allt om det senaste i huset. - Foto: Emma Malmlöf/Nyheter24

DAG 10: Big Brother-resumén

Har du inte hängt med i det skandalösa "Big Brother"-huset? Nyheter24:s Big Brother-redaktör Elias Giertz sammanfattar dygnet i huset.


Nyheter24 och Big Brother

Nyheter24 hårdatsar på "Big Brother" i år. På vår specialbyggda "Big Brother"-sajt kan du läsa det senaste skvallret om vad som hänt i huset varvat med intervjuer med de utröstade deltagarna och grävande reportage.

Har du förslag på förbättringar till vår "Big Brother"-sajt? Mejla vår redaktör Elias Giertz på elias.giertz@nyheter24.se.

I huset väcktes deltagarna på Hawaii” av bongotrummor som skrålade i högtalarna. Antarktis”-isbjörnarna inledde morgonen på ett betydligt slitsammare vis med att hacka loss mat ur gigantiska isblock. Inte undra på att deltagarna på ”Antarktis” fram mot lunchtid surnade till rejält efter att ha försökt dividera med Big Brother” om reglerna i vinterlandskapet.

Samtidigt i ”Hawaii” trycker Marcelo Peña på knappen och belönas med att få sova ensam i valfri dubbelsäng. Kanske inte en belöning, utan en bestraffning, för den 21-åriga sexbomben?

Under tiden byggde glidarna i ”Hawaii” sandslott. Eller ja, åtminstone tjejerna som tävlade mot killarna. Killarna å sin sida valde att bygga en sköldpadda. Det udda valet lönade sig inte - bestraffning i form av spraytan väntade killarna som förlorade samtliga sandskulpturstävlingar under dagen.

Iskallt vatten i ansiktet

Ett frivilligt uppdrag påbörjades i ”Antarktis” där deltagarna skulle få iskallt vatten sprutat i ansiktet. ”Big Brother” var tydliga med att uppdraget var frivilligt - men att det var värt att vara med.

Hanna Johansson och Marcel Söderqvist klarade sig längst i uppdraget och fick därför resa till ”Hawaii”. De anlände lagom till ett uppdrag där deltagarna skulle stoppa ner huvudet i en vattenfylld hink. Förlorar man, det vill säga skippar det hela, skickas man till ”Antarktis” snabbare än snabbast. Hanna Rosenberg föll offer för den hårda ”Big Brother”-handen och skickades, trots att hon bedyrade att hon faktiskt var förkyld, till det iskalla vinterlandskapet.

Hulahula och intima lekar

”Hawaii” fick in ananasdrinkar och fick bevittna Tenny Engdahls hulahula-dans. ”Antarktis” fick in mat, öl och kött. Eller fick in och fick in. De fick gräva fram det ur ett gömt isblock. Helt på egen hand.

Kvällen avslutades med en intim lek för deltagarna på ”Hawaii” som bestämde sig för att tävla mot sig själva genom att skicka runt ett papper - bara genom att använda munnen. Känns som en ursäkt för att få vara lite närgången?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

3 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.