Marcelo och Annica förlovade sig i "Big Brother"-huset.
1 av 3
Marcelo och Annica förlovade sig i "Big Brother"-huset.
Annica Englund har bestämt sig. Det är en framtid med Marcelo Peña som gäller.
2 av 3
Annica Englund har bestämt sig. Det är en framtid med Marcelo Peña som gäller. - Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Och nu är han hennes livspartner.
3 av 3
Och nu är han hennes livspartner. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Så ska Annica glömma förkrossade fästmannen

Annica Englund har fasat inför finaldagen. Frågorna om fästmannen sedan sju år tillbaka, Fredrik, skulle bli för mycket. Men till Nyheter24 ger hon raka besked.– Jag ska ha kul och njuta, säger hon till Nyheter24.


Marcelo: "Vi ska mysa"

Nu när Annica Englund gjort sitt val är Marcelo Peña segerviss. Framtiden är säkrad och de två kan äntligen leva sitt liv ihop - på utsidan. Nyheter24:s Sanna Eriksson ställde några frågor till Marcelo.

Hur kändes det att träffa Annica?

– Riktigt bra. Men det var annorlunda nu på utsidan, med så mycket människor runt oss, haha.

Café Opera tänker paret festa järnet. Sedan tar romantikern Marcelo över.

– Vi ska mysa och ha det riktigt kul, säger han och skrattar.

Trots att Annica Englund, 22, är förlovad med Fredrik Esbjörnsson sedan sju år tillbaka kysste hon Marcelo Peña framför tevekamerorna i kvällens "Big Brother"-final. Nu tänker hon glömma sin fästman.

– Jag vill inte ta upp honom i kväll, säger hon när hon träffar Nyheter24:s Sanna Eriksson.

Nyheter24 avslöjade förlovningen efter att hon dubbelförlovat sig med deltagaren Marcelo Peña. Då berättade Fredrik Esbjörnsson om sveket från sin tonårskärlek. De träffades när han var 16 år gammal.

– När hon gick in i huset sa vi att "Big Brother" inte skulle påverka vårt förhållande över huvud taget. Hon skulle in där, jag skulle vara hemma och ta hand om lägenheten och betala räkningar, sa han då.

Men Annica Englund verkar ha ändrat sig. Efter förlovningen med Marcelo Peña har hon bestämt sig - hon vill leva sitt liv med honom.

– Det kändes jättebra att träffa honom. Vi ska båda kämpa för att det ska hålla, berättar hon.

"Vet att han är glad för min skull"

För att slippa tänka på den kommande tvisten med fästmannen hemma i Östersund tänker Annica Englund ge järnet på nattens efterfest. Sin svikna och sårade fästman - han får ge vika för 22-åringens storslagna partyplaner.

– Jag tänker prata om allting sen, berättar hon.

Men hon är övertygad om att han är glad för hennes tredjeplats.

– Jag vet att han är glad för min skull.

Långt och allvarligt samtal väntar

Men Annica Englund är ovetandes om fästmannens planer.

– Först lär vi ha ett ganska långt och allvarligt samtal. Som det ser ut nu blir det nog inte så mycket fortsättning på förlovningen, har Fredrik Esbjörnsson sagt till Nyheter24.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.