Elias Giertz.
1 av 4
Elias Giertz. - Foto: Bingo Rimér
... Hannah Widerstedt håller sig kvar.
2 av 4
... Hannah Widerstedt håller sig kvar. - Foto: DANIEL OHLSSON/TV4
Jessica Rasmussen kommer att röstas ut på söndag, tror Nyheter24:s Elias Giertz.
3 av 4
Jessica Rasmussen kommer att röstas ut på söndag, tror Nyheter24:s Elias Giertz. - Foto: DANIEL OHLSSON/TV4
Sipan Cakir och...
4 av 4
Sipan Cakir och... - Foto: DANIEL OHLSSON/TV4

"Jessica lämnar Big Brother"

KOMMENTAR. Hannah Widerstedt, Jessica Rasmussen och Sipan Cakir är nominerade i "Big Brother" - men vem lämnar egentligen? Nyheter24:s "Big Brother"-redaktör Elias Giertz gissar.


Elias Giertz

Elias Giertz är Nyheter24:s "Big Brother"-redaktör och bevakar programmet på distans under veckorna och på plats under söndagsfinalerna.

Varje dag, dygnet runt, kan du hänga med på Nyheter24:s "Big Brother"-sajt för de senaste uppdateringarna om händelserna i huset.

Jessica Rasmussen kommer att lämna huset. Hon har hamnat i konflikt med alla i huset sedan hon gick in. Hennes temperament och självsäkerhet påminner dock om förra årets deltagare Katerina Kazelis, som till en början var en självklar förlorare men som till slut vann tittarnas förtroende och höll sig kvar rätt länge.

Jämför dock med Sipan Cakir som under förra direktsändningen fullständigt överöstes av publikens jubel. Hannah Widerstedt är visserligen hatad, men behövs för att skapa intressanta diskussioner i huset. Dessutom har hon, vare sig hon vill eller inte, mjuknat på senaste tiden. Helt ärligt - jag börjar gilla henne.

Så länge inte Jessica Rasmussen håller låg profil och kastar bort sin besserwisser-attityd kommer "Big Brother"-resan troligtvis vara slut för hennes del på söndag.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.