Joe Rovik fick en öronskada efter ett uppdrag som produktionen givit honom och de andra deltagarna.
Joe Rovik fick en öronskada efter ett uppdrag som produktionen givit honom och de andra deltagarna. - Foto: FAKSIMIL TV11

Joe torteras till öronskador i "Big Brother"

Produktionen ingrep för sent. Joe Rovik drabbades av skador i trumhinnan efter ett tortyrliknande uppdrag i "Big Brother"-huset.


"Jackass"-vecka

I "Big Brother"-huset denna vecka är det full rulle. "Jackass"-tema råder och deltagarna har plågats till max. Råttfällor, paintball, äta larver, häftstift på armen och mycket mer har hittills inträffat under den plågsamma veckan.

Med en tratt fylld med larver runt halsen fick Joe Rovik och de andra deltagarna i "Big Brother" i uppdrag att lösa ett mattetal. Innan uppdraget hade börjat drabbades flera av deltagarna av panik.

Men ingen drabbades så hårt som Joe Rovik.

En larv kröp in i hans öra och han vrålade av smärta. Samtidigt står personal från "Big Brother" handfallna när deltagaren skriker för sitt liv och ber de avlägsna tratten.

– Det kändes som att jag skulle dö, säger Joe Rovik.

Drygt en halv minut passerar innan Joe Rovik själv tvingas slita av sig sin tratt - utan hjälp från produktionen.

Sändningen bröts

Först då bryts sändningen och en person från produktionen går in i huset och avlägsnar larven med hjälp av en pincett.

Läkare kallades till huset som konstaterade att det har gått hål på trumhinnan. Joe Rovik var då kritisk till produktionen som inte ingrep tidigare.

- De stod bara och kollade. Det var en lång mask som kom rakt in i örat. Det är det värsta jag har varit med om. Jag fick kramp i hela kroppen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!