Bloggaren och designers Tyra Sjöstedt håller Hannah Widerstedt om ryggen. Kallar beteendet i huset för "katastrof" och riktar kritik mot produktionen bakom Big Brother.
1 av 4
Bloggaren och designers Tyra Sjöstedt håller Hannah Widerstedt om ryggen. Kallar beteendet i huset för "katastrof" och riktar kritik mot produktionen bakom Big Brother. - Foto: Emma Malmlöf/DANIEL OHLSSON/TV4/All Over Press/Eero Hannukainen
Hannah Widerstedt, 20, från Vallentuna gjorde sig känd som bloggare innan hon gick in i huset. På söndagen lämnade hon huset.
2 av 4
Hannah Widerstedt, 20, från Vallentuna gjorde sig känd som bloggare innan hon gick in i huset. På söndagen lämnade hon huset.
Deltagarna i huset har haft en kaotisk vecka med "Jackass"-tema.
3 av 4
Deltagarna i huset har haft en kaotisk vecka med "Jackass"-tema. - Foto: Emma Malmlöf
Tyra Sjöstedt tolererar inte hur deltagarna betett sig den senaste tiden. Något hon skriver om i sin välbesökta blogg.
4 av 4
Tyra Sjöstedt tolererar inte hur deltagarna betett sig den senaste tiden. Något hon skriver om i sin välbesökta blogg. - Foto: All Over Press/Eero Hannukainen

Mobbning i Big Brother - då säger storbloggaren ifrån

Tyra Sjöstedt är inte nöjd med hur deltagarna i årets Big Brother beter sig och tar den före detta deltagaren Hannah Widerstedt i försvar.


STOCKHOLM. "Big Brothers" söndagsfinal inleddes med en rejäl utskällning. Programledare Gry Forssell riktade hård kritik mot de, då, 14 deltagare som samlats i soffan. Anledningen var den brist på resepekt som de tävlande haft för varandra under föregående vecka. Det har bland annat spottats i mjölkpaket, i syltburken, gnuggats tandborstar mot kön - och kastats ägg, i sann mellanstadieanda.

Men det är inte bara practial jokes som upprört. Utfrysning, attacker och närmast mobbning har den kontroversielle deltagaren Hannah Widerstedt, 20, fått utstå. På söndagsmorgonen fick storbloggaren och tittaren Tyra Sjöstedt, 26, nog.

"Vad är det som händer? Jag HATAR mobbing och vad i helvete håller Big Brother-produktionen på med? Varför accepterar dom mobbing i huset? Hannah W, vilket jag tycker är fett skön eftersom hon är ärlig, blir ju för fan mobbad av typ alla i programmet, framför alla, och INGEN gör något? Jag tycker det är sån katastrof?" Skriver bloggaren upprört och fortsätter:

"Det är ungdomar som sitter och kollar på det programmet (en och en annan tant som jag också) och ska de helt plötsligt tro att det är ok att frysa ut någon och attackera någon på det sättet som de gör i huset? Att produktionen accepterar det?", skriver hon frågande.

Hurrade när Hannah lämnade

Kanske blev påhoppen en av anledningarna till att Widerstedt på söndagskvällen valde att lämna huset självmant under sändning. Något som tycktes glädja framförallt Sipan Cakir som vid beskedet om att Widerstedt skulle lämna huset ställde sig upp och ropade "yes!" upprepade gånger.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.