Onsdag 28 Sep
Stockholm

Jimmy: "BB ingenting för mig"

Amandus var motståndaren.
1 av 3
Amandus var motståndaren. Foto: DANIEL OHLSSON/TV4
Jimmy Österling fick lämna "Big Brother" - nu berättar han att han insett att programmet inte var någonting för honom. Alls.
2 av 3
Jimmy Österling fick lämna "Big Brother" - nu berättar han att han insett att programmet inte var någonting för honom. Alls. Foto: STELLA PICTURES
Det var storslaget när Jimmy gick ut ur huset på söndagen.
3 av 3
Det var storslaget när Jimmy gick ut ur huset på söndagen. Foto: STELLA PICTURES

Jimmy Österling, 32, berättar om avskyn mot Amandus Allstadius och varför han nu insett att "Big Brother" inte var någonting för honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fler frågor till Jimmy

Känns det inte tråkigt att svenska folket gillade Amandus bättre?

– Nej. De jag känner, de i min krets, vill inte se gosande i soffan. Tyvärr är bara 5 % av Sveriges befolkning som mig. Resten bor på landet typ.

I programmet sa du att du hade "några samtal att ringa". Någon specifik person du tänker på?

– Det är en tjej jag tänker ringa, som jag inte har träffat på ett tag. Men jag har pendlat upp och ner från Malmö till Stockholm, så jag har aldrig riktigt vetat var vi har stått. Jag har haft henne i huvudet hela tiden där inne och det är därför jag varit väldigt avvaktande med tjejer i huset.

Vad säger du om att de tre nya deltagarna nominerade dig?

– Jag förstod ingenting. Jag var sjukt trevlig mot varenda en, bossade inte runt utan satt och pratade med dem.

I "Big Brother"-huset har han varit mogen, sansad och trevlig. För det mesta i alla fall. Men när Nyheter24 träffar Jimmy Österling efter att han röstats ut ur programmet är det en upprörd 32-åring vi möter.

– Min motståndare i det här fallet har legat i soffan, legat i sängen med Camilla (Jacobsen, red anm), fjäskat för allt och alla - hela, hela, hela tiden.

Motståndaren som Jimmy Österling syftar på är ingen mindre än Amandus Allstadius. Jimmy förlorade tittaromröstningen mot honom.

– Om tittarna hellre vill se någonting sådant är det här programmet ingenting för mig. Jag vill inte vara en sådan som inte märks. Men tydligen är det så man ska göra för att kunna vara kvar länge, säger Jimmy Österling.

"Springer efter Camilla"

Amandus Allstadius och Camilla Jacobsen har varit mysparet under säsongen. Någonting som provocerar Jimmy Österling.

– Han springer efter Camilla hela tiden ju. Sitter Camilla och sminkar sig så springer han dit och sitter bakom henne och sådär håller det på.

Vissa hävdar ju att du bara var avundsjuk på deras relation...

– Inte en chans i världen. Jag ville bara ha loss henne så jag kunde festa med henne. Hon är en partybrud, men han har bromsat henne.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.