Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VIDEO: Marcels attack mot Hanna - gick han för långt?

Marcel fick Hanna J att brista ut i gråt och skrik efter en längre diskussion.

Marcel fick Hanna J att brista ut i gråt och skrik efter en längre diskussion.

Stella Pictures/Faksimil TV11

Nöje | 05/04/2012 12:03

Marcel Söderqvists påhopp på Hanna Johansson blev för mycket för Big Brother-tittarna. Nu säger de ifrån.

Mobbningskaoset fortsätter. "Big Brother"-deltagaren Marcel Söderqvist, 24, gör ingen hemlighet av att han inte gillar sin huskamrat Hanna Johansson, 29.

– Jag vill inte vara trevlig mot dig, för jag gillar inte dig, säger Marcel till Hanna J i en diskussion när hon ifrågasätter hans attityd mot henne.

– Om du stör dig så mycket kan du gå ut, säger han.

Därefter fortsätter en lång diskussion mellan de två deltagarna - till det brister totalt för Hanna. Det efter att Marcel hånat henne för brist på utbildning.

– Är du så lågutbildad att du inte vet någonting eller?, frågar Marcel och fortsätter senare:

– Det är pinsamt att du är lågutbildad och inte kan särskilt mycket.

Varpå Hanna J skriker rakt ut och börjar gråta i frustration.

Tittarna reagerar

Reaktionerna från tittarna lät inte vänta på sig.

– Han är ju en hemsk människa, han har en sådan otroligt elak personlighet och det lyser falskhet om honom. Jag tycker att det var förjävligt att Big Brother kastade ut Sipan för en skitgrej men låter Marcel verkligen håna och trycka ner Hanna J och andra dagligen utan något som helst straff för det, ut med honom!, skriver signaturen SkruttbollMarcels profil på "Big Brother"s hemsida.

Kritiserar annonsör

Även på annonsören LoveFilms officiella Facebook rasar tittarna och kräver att man tar avstånd från mobbningen genom att ta ut Marcel ur huset.

– Nu är det dags att protestera igen! Jag var vansinnig innan Sipan åkte ut och nu är jag det igen! Ni lyckades få Sipan ur huset, nu vill vi se att ni tar tag i detta också, för såhär får det inte fortgå. Marcel tar inte åt sig ett dyft av vad ni eller "Big Brother" varnat honom för, skriver användaren Lina Olsson.

Fotnot: Efter att artikeln publicerats meddelar LoveFilm via sin officiella Facebook att man nu avslutat samarbetet med Big Brother enligt plan.

– LOVEFiLMs sponsorskap av Big Brother löpte enligt plan ut i lördags, 31 mars, skriver man.

Vad tycker du? En del av spelet eller ett beteende som inte borde accepteras av produktionen?