Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Min karriär är slut"

Marcel Söderqvist fick lämna Big Brother på söndagen - nu ångrar han sitt beteende i huset.

Marcel Söderqvist fick lämna Big Brother på söndagen - nu ångrar han sitt beteende i huset.

Stella Pictures/Tomas Säljén

Nöje | 09/04/2012 08:26

Efter 50 dagar i huset tvingades Marcel Söderqvist lämna "Big Brother". I bagaget: En tung vistelse fylld av mobbningsanklagelser och stora bråk. Att komma tillbaka som lärare känns nu otänkbart. – Det känns skittråkigt, säger den före detta deltagaren till Nyheter24.

Marcel Söderqvist, 24, har haft en bråkig tid inne i "Big Brother"-huset. Nu är han rädd för att karriären inom läraryrket kan vara slut.

– Jag gick in med inställningen att jag skulle föregå med gott exempel och vara en schysst person, men det brast ganska snabbt, säger han till Nyheter24.

24-åringen beskriver tiden i huset som en upptrappning, där det till slut blev ohållbart.

– Ju mer som hände, desto mer tänkte man att det var kört. Den karriären, eller vad man ska kalla det, är slut.

I förra säsongen av "Big Brother" deltog Katerina Kazelis, även hon lärare. Hon fick sparken från sitt dåvarande jobb - men har i dag hittat ett nytt lärarjobb på en annan skola.

– Jag var dummare än henne i teve. Jag var elakare. Jag hade sex i teve. Allt det där gör att det känns mer kört för mig, säger Marcel Söderqvist.

"Värre för skolan"

Dystert förklarar han att det är bäst om han inte återvänder till barnen på skolan. Han menar att han inte varit ett bra exempel på en förebild.

– Det blir nog värre för mig själv och för skolan om jag kommer tillbaka dit.

I efterhand ångrar han sitt elaka beteende - när han utanför huset förstår konsekvenserna.

– Man önskar att man kunde ha varit lika rak och ärlig - men på ett annat sätt, säger han.