Marcel Söderqvist fick lämna Big Brother på söndagen - nu ångrar han sitt beteende i huset.
Marcel Söderqvist fick lämna Big Brother på söndagen - nu ångrar han sitt beteende i huset. - Foto: Stella Pictures/Tomas Säljén

"Min karriär är slut"

Efter 50 dagar i huset tvingades Marcel Söderqvist lämna "Big Brother". I bagaget: En tung vistelse fylld av mobbningsanklagelser och stora bråk. Att komma tillbaka som lärare känns nu otänkbart. – Det känns skittråkigt, säger den före detta deltagaren till Nyheter24.


Fler frågor till Marcel

Varför hade du och Jennifer sex i bikten?
– Man skulle bikta sig varje dag och det gjorde vi. Vi biktade oss på vårt sätt.

Vem tycker du ska vinna "Big Brother"?
– Det finns bara en vinnare och det är Rodney. Det var antingen han eller Jimmy. Men just nu finns det ingen annan än honom där inne som är värd att vinna.

Ska du åka på barturné nu, som alla andra "Big Brother"-kändisar?
– Nej, det blir nog ingen barturné. Jag måste komma in i det vanliga livet. Upp sju på morgonen, jobba, komma hem, träna, äta sova. Just nu skulle det vara grymt skönt.

Marcel Söderqvist, 24, har haft en bråkig tid inne i "Big Brother"-huset. Nu är han rädd för att karriären inom läraryrket kan vara slut.

– Jag gick in med inställningen att jag skulle föregå med gott exempel och vara en schysst person, men det brast ganska snabbt, säger han till Nyheter24.

24-åringen beskriver tiden i huset som en upptrappning, där det till slut blev ohållbart.

– Ju mer som hände, desto mer tänkte man att det var kört. Den karriären, eller vad man ska kalla det, är slut.

I förra säsongen av "Big Brother" deltog Katerina Kazelis, även hon lärare. Hon fick sparken från sitt dåvarande jobb - men har i dag hittat ett nytt lärarjobb på en annan skola.

– Jag var dummare än henne i teve. Jag var elakare. Jag hade sex i teve. Allt det där gör att det känns mer kört för mig, säger Marcel Söderqvist.

"Värre för skolan"

Dystert förklarar han att det är bäst om han inte återvänder till barnen på skolan. Han menar att han inte varit ett bra exempel på en förebild.

– Det blir nog värre för mig själv och för skolan om jag kommer tillbaka dit.

I efterhand ångrar han sitt elaka beteende - när han utanför huset förstår konsekvenserna.

– Man önskar att man kunde ha varit lika rak och ärlig - men på ett annat sätt, säger han.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.