Stockholm

Big Brother-Marcel: "Jag har gått vidare"

Marcel Söderqvist har lämnat romansen i huset bakom sig.
1 av 2
Marcel Söderqvist har lämnat romansen i huset bakom sig. Foto: Stella Pictures/Tomas Säljén
Här hånglar Marcelo, som är förlovad med Annica, upp Jennifer när de två är i slussen - strax innan hon tvingades lämna huset.
2 av 2
Här hånglar Marcelo, som är förlovad med Annica, upp Jennifer när de två är i slussen - strax innan hon tvingades lämna huset. Foto: Faksimil TV11

Nu talar den utslagna deltagaren ut om romansen med "Big Brother"-Jennifer.


Läs mer

Först tvingades Marcel Söderqvist, 24, lämna "Big Brother"-huset. Därefter Jennifer Andreasson, 22. Men innan dess hade duon byggt upp en romans - och guppat en hel del under täcket. Men utanför husets väggar är relationen inte lika passionerad. På sin blogg förklarar nu Söderqvist läget mellan de två forna deltagarna.

– Vi pratade samma kväll som hon kom ut från "BB" och nej hon ringde mig! Jag har sagt vad jag känner och tycker. Jag sa att jag inte har några känslor för henne och att jag har gått vidare, skriver han.

"Hon är en snäll tjej"

Efter att Marcel lämnat årets "Big Brother" kunde tittarna tittarna se Andreassons heta stund med deltagaren Rodney Da Silva, 24. Något som Söderqvist ska frågat om i samtalet med Andreasson.

– ... Jag vet att Roddan inte är hennes typ och jag var bara nyfiken. Men hon är en snäll tjej och jag kommer säkert stöta på henne någon gång, skriver Marcel vidare.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.