Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så plågades hon av TV11

- 21/05/2012, 01:26 -
Tidigare under sändningen hade Rodney Da Silva fått lämna dokusåpan.
1 av 3

Tidigare under sändningen hade Rodney Da Silva fått lämna dokusåpan.

MAJA SUSLIN / SCANPIX

Camilla Jacobsen tvingades till slut lämna "Big Brother".
2 av 3

Camilla Jacobsen tvingades till slut lämna "Big Brother".

DANIEL OHLSSON/TV4

Kampen stod mellan henne och Marcelo Peña.
3 av 3

Kampen stod mellan henne och Marcelo Peña.

DANIEL OHLSSON/TV11

"Big Brother" är en tuff tävling. Under söndagens direktsändning sattes nerverna på prov, när både Camilla Jacobsen och Rodney Da Silva tvingades lämna tävlingen.

Söndagens "Big Brother" blev allt annat än det vanliga. Först röstades Rodney Da Silva, 24, ut av tittarna. Sedan fick Marcelo Peña, 21, och Camilla Jacobsen, 26, gå ut ur huset - i tron om att de båda var utslagna.

– Man hade ju förberett sig på det värsta. När Gry sa mitt och Marcelos namn tänkte jag bara att "fy fan, vad sjukt detta är", säger Camilla Jacobsen till Nyheter24.

Men trots att Marcelo och Camilla var de deltagare med minst antal röster, så klarade sig Marcelo Peña. Deltagarna som var kvar i huset fick nämligen bestämma vem som skulle komma in igen. Den kittlande kampen avgjordes genom att singla slant.

– Det känns tråkigt att förlora på en sådan grej. Jag tror inte att jag hade åkt ut om tittarna hade fått välja mellan mig och Marcelo. Han har betett sig som en idiot mot Annica, säger Camilla Jacobsen.

Amandus i tårar

I huset sitter nu myskompisen Amandus Allstadius, 23. Enligt uppgifter till Nyheter24 var han skärrad efter den brutala utslagningen av Camilla Jacobsen. Natten till måndag sågs han i bikten, gråtandes, när de andra festade.

– Han har varit min stora trygghet där inne. Vi kommer absolut att ses när han kommer ut, berättar Camilla Jacobsen.

Tycker inte om Amandus

Men kanske inte om Camillas mamma får bestämma.

– Vi pratade i telefon nyss och hon sa att hon inte tyckte om honom. "Ni har knullat", sa hon. Men hon berättade i alla fall att jag inte gjort bort mig, säger Camilla Jacobsen och ler.