1 av 5
- Foto: All over press
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over press

Slut mellan Paow och Hugo Rosas

Ett av bloggvärldens hetaste par har gått skilda vägar. Hugo Rosas och Paulina Danielsson gjorde slut efter semestern.– Jag vill inte kommentera det, säger Hugo Rosas.


Det var bara några månader sedan paret firade ett år tillsammans, nu går de skilda vägar och flyttar isär. Efter en och annan otrohetsskandal, läckta känsliga detaljer om deras privatliv och flertalet uppbrott brast det till slut helt.

Hugo Rosas och Paulina (Paow) Danielsson har haft ett turbulent år tillsammans. Flertalet gånger har rykten om otrohet cirkulerat. 

Paow skriver på sin blogg:
"Vi kom fram till att vi vill helt olika saker i livet. Jag har inte ens gjort en tredjedel av allt jag vill göra. Men skönt att det är ömsesidigt. Utan bråk och tjaffs. Utan ett beslut som vi har tagit tilsammans", skriver hon.

När Nyheter24 når Hugo vill han inte kommentera uppbrottet.

– Jag vill inte kommentera alls, säger han till Nyheter24.

 

PR-trick

Paulina och Hugo inledde sitt förhållande som en PR-kupp för Hugos nystartade blogg för lite mer än ett år sedan. Det hela övergick sedan i äkta känslor och i april 2010 blev de officiellt ett par. Efter att Paulina varit otrogen med Tylösand-deltagaren Nemo Hedén tog paret ett kort uppehåll men syntes snart tillsammans igen, mer kära och lyckligare än någosnin.

För bara någon månad sedan deklarerade Hugo sin kärlek till Paulina på bloggen och menade att han inte skulle kunna leva sitt liv utan henne. Nu har de precis kommit hem från en gemensam semester tillsammans och i samband med hemkomsten valde de alltså att avsluta sitt förhållande.

/
/
Senaste nytt

TV4 svarar på tittarkritiken efter Robinson-finalen: "Vann verkligen Pelle?"

"Vem bor här?" stoppas – då återvänder programmet i SVT

"Vem bor här?", som vanligtvis sänds på söndagar, kommer inte att sändas i helgen och faktum är att programmet inte återvänder förrän nästa år.

The Smile till Way Out West

The Smile är klara för sommarens upplaga av Way Out West. Radioheads "lillasyster", som består av Thom Yorke, Jonny Greenwood och Tom Skinner är även aktuella med nya albumet "Wall of eyes" som släpps i januari.

Nyhetsmorgon-profilernas ursäkt till tittarna i livesändning: "Vi måste be om ursäkt"

1 timme sedan
Under fredagens sändning av Nyhetsmorgon bjöds på en rejäl skrattfest vilket fick Steffo att inte kunna hålla tårarna tillbaka. Efter incidenten kände sig Nyhetsmorgon-profilerna sig nödgade att be tittarna om ursäkt.

"Baldur's gate 3" blev årets spel

3 timmar sedan
"Baldur's gate 3" blev den stora vinnaren vid spelgalan Game Awards i Los Angeles. Det hyllade fantasyrollspelet korades bland annat till årets spel. Några svenska priser blev det däremot inte den här gången.

"Reacher"-skaparen pensioneras – men inte serien

idag 06:06
Med fler än 200 miljoner sålda böcker är Lee Child en av världens mest säljande författare. Men nu har han gått i pension. Böckerna om Jack Reacher kommer i fortsättningen att skrivas av Childs bror Andrew.