Måndag 27 Sep
Stockholm

Slut mellan Paow och Hugo Rosas

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Ett av bloggvärldens hetaste par har gått skilda vägar. Hugo Rosas och Paulina Danielsson gjorde slut efter semestern.– Jag vill inte kommentera det, säger Hugo Rosas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var bara några månader sedan paret firade ett år tillsammans, nu går de skilda vägar och flyttar isär. Efter en och annan otrohetsskandal, läckta känsliga detaljer om deras privatliv och flertalet uppbrott brast det till slut helt.

Hugo Rosas och Paulina (Paow) Danielsson har haft ett turbulent år tillsammans. Flertalet gånger har rykten om otrohet cirkulerat. 

Paow skriver på sin blogg:
"Vi kom fram till att vi vill helt olika saker i livet. Jag har inte ens gjort en tredjedel av allt jag vill göra. Men skönt att det är ömsesidigt. Utan bråk och tjaffs. Utan ett beslut som vi har tagit tilsammans", skriver hon.

När Nyheter24 når Hugo vill han inte kommentera uppbrottet.

– Jag vill inte kommentera alls, säger han till Nyheter24.

 

PR-trick

Paulina och Hugo inledde sitt förhållande som en PR-kupp för Hugos nystartade blogg för lite mer än ett år sedan. Det hela övergick sedan i äkta känslor och i april 2010 blev de officiellt ett par. Efter att Paulina varit otrogen med Tylösand-deltagaren Nemo Hedén tog paret ett kort uppehåll men syntes snart tillsammans igen, mer kära och lyckligare än någosnin.

För bara någon månad sedan deklarerade Hugo sin kärlek till Paulina på bloggen och menade att han inte skulle kunna leva sitt liv utan henne. Nu har de precis kommit hem från en gemensam semester tillsammans och i samband med hemkomsten valde de alltså att avsluta sitt förhållande.

Kommentera
Kopiera länk
Dela