1 av 3
- Foto: Privat
2 av 3
- Foto: Privat
3 av 3
- Foto: Privat

Paows kärleksförklaring till Hugo

Resan till Mallorca blev för mycket och bloggvärldens hetaste par gjorde slut. Nu skriver Paow öppenhjärtligt om sitt och Hugo Rosas förhållande på bloggen.


Bloggar:

Paow blogg hittar du här.

Hugo Rosas blogg hittar du här.

Efter mycket av och på i parets förhållande valde de gemensamt att gå skilda vägar. Paulina (Paow) Danielsson, 17, och Hugo Rosas, 21, hade varit tillsammans i över ett år och uppbrottet mellan de två har tagit hårt på Paulina.

I ett inlägg på Paulinas blogg med rubriken "Nu ska jag vara helt ärlig" delar hon förbehållslöst med sig av sina tankar kring förhållandet mellan henne och Hugo.

– Jag ser ingenting att leva för just nu. Vad ska jag göra, förklarar hon i inlägget.

Och fortsätter:

– Jag har hela tiden tänkt på hur det skulle vara att träffa en annan kille. Om det skulle vara bättre? Men nu har jag fattat. Det är inte ens värt det. Jag hade ju allt jag redan ville ha. Sen att ingen är perfekt. Jag vill egentligen inte vara med någon annan. Ingen annan kille attraherar mig.

Paulina avslutar sedan inlägget med en direkt hälsning till Hugo.
– Jag har lovat mig själv att vara stark. Att inte glömma allt bra. Alla mysiga kvällar. Alla fina stunder. Tack för dom. Jag kommer alltid att vilja ha dig i mitt liv. Jag älskar dig, skriver hon.

Hugo Rosas har valt att inte kommentera separationen vare sig i bloggen eller när Nyheter24 når honom.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!