Blondinbella vet precis vad hon vill ha - men det kostar.
1 av 3
Blondinbella vet precis vad hon vill ha - men det kostar. - Foto: Stella Pictures
Paret har känt varandra sedan tonåren men det är inte förrän nu kärleken spirar. Det var på en hemmafest som paret först träffades.
2 av 3
Paret har känt varandra sedan tonåren men det är inte förrän nu kärleken spirar. Det var på en hemmafest som paret först träffades. - Foto: Stella Pictures
Blondinbella har länge levt singellivet efter förra samboförhållandet med exet Nils Grundberg.
3 av 3
Blondinbella har länge levt singellivet efter förra samboförhållandet med exet Nils Grundberg. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund

Nu blir Blondinbella sambo - för tio miljoner kronor

Det blir en dyr historia att flytta ihop med pojkvännen. Blondinbellas beslut att bli sambo kan kosta det nyblivna paret tio miljoner kronor.


Därför blir det Vasastan
"Nu har jag snart bott ett år på Östermalm, ett stenkast från Strandvägen och Djurgården vilket egentligen är idylliskt på ett sätt. Men Odd bor i Vasastan, liksom min familj och hans familj. Dessutom har jag bott där under en stor del av min uppväxt så det blir därför Vasastan, där känner jag mig som hemma", skriver bloggerskan i samma inlägg.
Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, har länge pratat om att sälja sin tvåa på svindyra Östermalm för att kunna flytta till närliggande stadsdelen Vasastan i Stockholm. Nu blir planerna verklighet, men hon blir inte ensam i den nya drömlyan. Efter köpet kommer Blondinbella att dela dyra designermöbler, mysiga hemmakvällar och mörk choklad med nya pojkvännen Odd Spångberg, 24. 

Lägenhet för tio miljoner 

I ett blogginlägg publicerar Blondinbella två bilder från en vindsvåning på 146 kvadratmeter belägen i Vasastan som är till salu - för 10 miljoner kronor.

– Vi har hittat en lägenhet som vi ska kolla på imorgon, skriver hon. 

Beslutet att flytta ihop togs efter att paret tillbringat några romantiska veckor på landet. 

– Känns så himla jobbigt att flänga runt mellan varandra i höst, vi sover ju ändå ihop varje natt i alla fall. Dessutom är det onödigt att äga varsin tvåa på Östermalm respektive Vasastan, bättre att ha en större lägenhet ihop, skriver bloggerskan.

Varit tillsammans i två månader

Det var i slutet på maj som bloggerskan avslöjade sin nya kärlek i sin blogg och nu ifrågasätter flera läsare i kommentarsfältet beslutet att flytta ihop efter en så kort tid.

Som Nyheter24 tidigare skrivit har Löwengrip redan tidigare uttryckt en längtan efter att få bo tillsammans med den nya pojkvännen. Paret har varit vänner sedan Blondinbella var 14 år. 
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

2 timmar sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

2 timmar sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?