Torsdag 16 Sep
Stockholm

Natachas vädjan till hackaren: "Låt mig vara"

Natacha Peyre kämpat mot nya hackerattacker.
1 av 4
Natacha Peyre kämpat mot nya hackerattacker. Foto: Stella Pictures
Flera försök ska ha gjorts under måndagen enligt modellen.
2 av 4
Flera försök ska ha gjorts under måndagen enligt modellen. Foto: Stella Pictures
Mitt i kaoset befinner sig även Dani Karlsson som av Natacha anklagas för att driva den populära och anonyma bloggen KinzaKenza. En anonym person har även hotat Natacha med stämningen om hon inte slutar skriva om Dani.
3 av 4
Mitt i kaoset befinner sig även Dani Karlsson som av Natacha anklagas för att driva den populära och anonyma bloggen KinzaKenza. En anonym person har även hotat Natacha med stämningen om hon inte slutar skriva om Dani. Foto: All Over Press
Natachas blogg låg nere i flera dagar efter att en hackare lyckats stänga ner den redan förra veckan.
4 av 4
Natachas blogg låg nere i flera dagar efter att en hackare lyckats stänga ner den redan förra veckan. Foto: Stella Pictures

Nu har modellen fått nog. Ber om att få vara i fred samtidigt som hon biter ifrån och svarar på det nya hotet om stämning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Det här handlar bloggbråket om
Peyre och Dani Karlsson har under en tid fört ett bloggkrig efter att Peyre anklagat Karlsson för att ligga bakom den kontroversiella och anonyma bloggen KinzaKenza. 

I bloggen har Peyre blivit nämnd upprepade gånger. Vissa inlägg kan uppfattas som att personen bakom bloggen antyder att Peyre ska ha jobbat som eskort. 
Efter den stora hackerattacken som tvingade ner Natacha Peyres sajt i flera dagar förra veckan är nu en okänd hackare åter igen i försök att stänga ner hennes blogg. 

— I dag har min blogg varit under hot och de har försökt att hacka in sig hela dagen, skrev modellen upprört sent på måndagskvällen. 

Samtidigt vädjar Peyre till hackaren att lämna henne ifred.

— Det enda jag vill är att du låter mig vara, skriver hon i bloggen. 

Natacha ska även av en anonym avsändare ha utsatts för hot om stämning för ärekränkning om hon inte slutar blogga om rivalen, före detta Miss World deltagaren Dani Karlsson

— Anställ en advokat om du vill, jag har inte gjort något olagligt. Men att hacka någons blogg är olagligt, kontrar Peyre.

Även om Peyre tror sig veta vem som ligger bakom både attack och hot är det ännu oklart vem som faktiskt försöker sabotera för modellen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela