Lördag 29 Jan
Stockholm

Nu vill Jackie Ferm bli militär

Jackie har ansökt om att få gå en grundläggande utbildning inom militären, men ännu är det ett par steg kvar.
1 av 3
Jackie har ansökt om att få gå en grundläggande utbildning inom militären, men ännu är det ett par steg kvar. Foto: Yessica Thor/Stella Pictures
Hon ser mycket fram emot det nya steget i sitt liv.
2 av 3
Hon ser mycket fram emot det nya steget i sitt liv. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Jackie som tidigare vann "Paradise Hotel", driver numera en välbesökt blogg som hon är prisad för. Här på Finest Awards.
3 av 3
Jackie som tidigare vann "Paradise Hotel", driver numera en välbesökt blogg som hon är prisad för. Här på Finest Awards. Foto: Patrik Jonsson/Stella Pictures

Den före detta "Paradise Hotel"-deltagaren kan snart komma att försvara vårt land.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vad är kraven?

Behörighetskrav för GMU, som utbildningen förkortas, är att du fyllt 18 år och är svensk medborgare. Du ska också ha godkända betyg/omdömen i svenska A, matematik A, engelska A och samhällskunskap A från gymnasiet.

Jacke Ferm, 22, avslöjar nu nästa steg i livet. Till skillnad från sin grovt kriminella pappa pappa Svartenbrandt kan Ferm komma att tjäna sitt land i och med den utbildning inom militären hon sökt och nu hoppas bli antagen till. Det är en så kallad grundläggande militär utbildning med start i början på nästa år som "Paradise Hotel"-vinnaren nu ser fram emot. 

— Jag är i processen till att få en militär utbildning, bloggar hon lyckligt. 

Nästa steg är nu för Ferm att göra Rekryttesten. Hon kommer då att få svara på ett antal webb-baserade frågor. Går hon vidare efter det kommer Ferm att få göra en antagningsprövning och blir hon därefter antagen kommer hon att bli erbjuden en utbildningsplats som är baserad på hennes intressen och resultat av antagningsprövningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt