Ingen bulle i ugnen här inte.
1 av 3
Ingen bulle i ugnen här inte. - Foto: All Over Press
Lycklig med sambon och fästmannen Odd.
2 av 3
Lycklig med sambon och fästmannen Odd. - Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES
Först och främst blir det att flytta till en gemensam lägenhet
3 av 3
Först och främst blir det att flytta till en gemensam lägenhet - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

Blondinbella förnekar graviditet

Nu slår Isabella Löwengrip ifrån sig ryktet gällande att hon skulle vara gravid. Men berättat samtidigt om drömmen om att bilda familj.


Förlovningen

— Min fina prins som jag älskar så att det gör ont, säger att han vill leva hela sitt liv med mig, frågar om jag vill bli mamma tills hans barn och så går han ner på knä och frågar “Vill du gifta dig med mig?”, berättade Isabella i bloggen om den stora kvällen. 

Sedan Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, tillkännagav sin förlovning med kärleken Odd Spångberg, 24, har rykten gällande att bloggerskan skulle vara gravid florerat. Ett rykte som nu Löwengrip själv dementerar i sin blogg. 

— Vill bara klargöra att jag inte är preggo, sett flera kommentarer om det, skriver hon. 

Det efter ett långt inlägg i vilket hon skriver om sin dagdröm och två barn.

Det var i början av september som Odd friade till Isabella. Bröllop blir om ett drygt ett år. Snart flyttar paret in i en gemensam lägenhet i exklusiva Vasastan. 

odd
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.