För Nyheter24 berättar Hugo om att han påverkas av en skvallerblogg och varför han skulle kunna lägga ner bloggen nu.
1 av 7
För Nyheter24 berättar Hugo om att han påverkas av en skvallerblogg och varför han skulle kunna lägga ner bloggen nu. - Foto: Hugorosas.se
Tillsammans med flickvännen Paula väntar han sitt första barn.
2 av 7
Tillsammans med flickvännen Paula väntar han sitt första barn. - Foto: Stella Pictures
Det dröjer ännu länge innan parets gemensamma barn kommer. 167 dagar till beräknat datum.
3 av 7
Det dröjer ännu länge innan parets gemensamma barn kommer. 167 dagar till beräknat datum. - Foto: Hugorosas.se
Paula och Hugo träffades under inpleningen av programmet Wipe Out. Nu har de varit tillsammans i ett år.
4 av 7
Paula och Hugo träffades under inpleningen av programmet Wipe Out. Nu har de varit tillsammans i ett år. - Foto: Hugorosas.se
När han inte jobbar eller umgås med sin sambo eller sina vänner tränar han Thaiboxning.
5 av 7
När han inte jobbar eller umgås med sin sambo eller sina vänner tränar han Thaiboxning. - Foto: Hugorosas.se
Hugo har tidigare varit tillsammans med bloggerskan Paow.
6 av 7
Hugo har tidigare varit tillsammans med bloggerskan Paow. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Hugo satsar mer på sitt företag nu än sin blogg, säger han.
7 av 7
Hugo satsar mer på sitt företag nu än sin blogg, säger han. - Foto: Hugorosas.se

Hugo Rosas: "Folk kallar mig för en dryg player"

Nyheter24:s Emma Malmlöf har träffat Hugo Rosas och pratat om varför han kallas player och dryg. Hur han tog tag i sitt liv och om att han ska bli pappa. – Nu är jag inte bloggare, jag kan lägga ner bloggen i morgon.


Mer om Hugo

Hugo var 19 år när han började blogga och har ungefär 74 000 unika besökare i veckan på sin blogg. Alla intäkter som Hugo får genom bloggen går rakt in i det företag han är delägare i sedan två år tillbaka, MSR Media Group.

Företaget driver sajterna Myshowroom.seVimedbarn.se och Myfitbody.se.

– Jag lyssnar på vad som händer på stan, rekryterar, säljer i den mån jag kan och är agerar ansikte utåt, säger Hugo till Nyheter24 om sitt jobb.

Sin flickvän Paula träffade Hugo under inspelningen av programmet "Wipe Out" i vilket båda deltog. Paret har bott tillsammans i sex månader.

Besök Hugos blogg här.

Efter att han vunnit Kanal5:s "Den rätte för Rosing" blev Hugo Rosas, 23, en av Sveriges största bloggare. Med bloggvärldens mest uppmärksammade förhållande i ryggen är det många som även känner igenom honom som Paulina "Paow" Danielssons ex. 

Nu har han släppt viljan att leva för att bli känd och känner sig klar med sitt liv han levt innan flickvännen, och mamman till sitt barn Paula Uribe, 21.

Duska bli pappa. Hur förbereder ni er inför att bli föräldrar?

–Det är jättestort men tror inte vi förbereder oss så mycket merän att vi är inställda på att vi kommer få ett barn. Jag troratt kärleken mellan oss har blivit starkare för nu är vi verkligenen familj. Men förbereder oss, jag vet inte hur man gör det föratt få ett barn. Jag kan liksom försöka hur mycket som helst, men plötsligt har man ett spädbarn i famnen, det är svårt.

Dukänns rastlös, är du rädd att du inte ska kunna göra alla dinagalna saker och få utlopp för det nu när du blir pappa?
– Jagär mer rastlös nu än vad jag kommer vara när jag får barn. Sålänge jag har saker att göra så mår jag bra och det känns somatt jag kommer ha saker att göra då. Jag ser inte det här som enbroms, nu har jag levt min ungdom och nu går jag vidare till enannan fas i livet. Jag kanske inte kommer hoppa från några flerbroar, men det har jag redan gjort.

Nivar på sjukhuset nyligen för att Paula blödde, vad tänkte du då?
– Jagär ganska tuff men också känslig. Jag upplever att jag blivit extra känslig efter att Paula blev gravid. Bara när jagsåg ultraljudet började jag grina. När Paula bli orolig och börjargråta då blir jag knäckt, vi var rädda att något hade häntmen allt var bra.

Nihar varit tillsammans i ett år nu i november. Är det många somtycker att ni gått för fort fram?
– Ingen som känner oss. Jaghar haft tjejer tidigare och på något sätt känner man ganska fortom det är att satsa på.

Duskriver i bloggen att du är mer tillfredsställd nu än någonsin,på vilket sätt?
– Jag känner mig verkligen lycklig. Jag harvärldens bästa flickvän, vi ska få barn, vi bor fint, mittföretag går bra, jag gillar mitt arbete. Jag har växt upp ochkommit till det stadiet då jag fått bättre kontakt med min familj.Jag är fortfarande tankspridd men förut var det mycket "jag". Jagskulle göra det, jag skulle resa dit, jag skulle festa.

Hadedu ett större behov av att stå i centrum då än nu?
– Jaabsolut. Men det hade nog gått över redan innan jag träffadePaula. Jag orkade inte mer. Jag lever inte för att bli känd längre.

Förraåret var du i Miami, du mådde inte så bra men du sysselsatte digför att ha folk omkring dig. Är du rädd för att vara ensam?
–Varje gång jag har varit ensam så har jag inte mått så bra. Jagmåste ha folk runtomkring mig. Men också stunder närjag är själv, som jag förstår och känner i efterhand, “den därstunden var verkligen bra för mig”. 

Vadvar det som pågick i livet vid den tiden som påverkade dignegativt?
– Jag hade ingen riktig struktur, jag hade min blogg, jag umgicks med olika folk hela tiden, jag vaknade tolv, gjorde någragrejer, gick och la mig sent. Jag fick inte ordning på något ochbara sköt saker framåt. Till slut kom det i kapp.

"Jag är inte i behov av min blogg"

Ärbloggare en titel du känner dig nöjd med?

– Nu är jag intebloggare, nu kan jag lägga ner bloggen i morgon om jag vill. Jagär inte i behov av min blogg, det var jag förut. Livnär jag mig påbloggen så ska jag bli kallad för bloggare, i dag gör jaginte det. Nu bloggar jag för att jag tycker att det är kul. För att det är en möjlighet för många saker.

Paulahar precis startat en blogg, det är första gången. Var du räddatt folk skulle lägga sig i ert förhållande som de gjorttidigare?
– Jag har sagt så här, jag kommer aldrig att varatillsammans med en till tjej som bloggar men sedan kom graviditeten. Då kände vi båda att det verkligen finns någonting att skrivaom. Det är mycket som händer i Paulas kropp som jag inte har någonaning om som hon kan dela med sig av.

Hur kändes det att hennes blogg blev större än din?
–Det var mycket snack när hon gick om mig, att jag skulle känna atthon kom och tog över. Men ingen blir ju gladare än jag att det gårbra för henne. Hade jag varit 19, när jag ville synas mycket, dåhade jag nog tagit illa upp att hon gått om mig.

Läserdu alla kommentarer du får?
– Nej, Ibland när man sitter påtunnelbanan.

Hur ser du på hårda kommentarer och påhoppfrån andra i bloggvärlden?
– Kommentarer upplever jag aldrignästan aldrig att jag får. Det är fortfarande inte negativa, detkan vara så att personen tror att den är elak, den kanskekommenterar mitt utseende.

Tar du åt dig?
– Jag tar åtmig när de i min närhet blir drabbade. Folk i närheten ska intebli drabbade av att jag bloggar.

Efteratt du börjat blogga om din flickvän så skrev ditt ex Paulinarelativt hårt om henne, hur tacklade du det?
– Paula ärvärldens snällaste så hon är lugn. Men jag tar illa vid mig föratt det handlar om Paula.

Hur känns det att allt finnsdokumenterat, med dina gamla relationer och det liv du levt innan?
–Den personen som träffar mig vet nog vem jag är eller så kommerden relativt snart få veta. Jag själv tycker att det är kul, jagälskar att sitta och läsa vad jag höll på med och all historiatycker jag är kul. Med gamla tjejer och så också.

Kännerdu att du har stämpeln "player" i ryggen?
– Många haruppfattningen att jag är player, dryg och snygg. Det får jag höraofta, inte just nu kanske men jag har fått höra det. Egentligenfattar jag inte vart det kommit i från.

Men är du det då?Är du snygg, är du dryg, är du en player?
– När jag ärsingel kanske jag håller på med tjejer. Men ska jag fortsättadejta en tjej som jag inte tycker om? Bara för att man intefortsätter dejta den tjejen och börjar träffa någon ny så ärman en player. Och med Paulina, mitt ex, var jag inte otrogen.En player för mig är en kille som håller på med flera tjejersamtidigt. 

Drygdå?
– Jag blir dryg när jag kommer till ett sällskap som jagaldrig träffat och märker att alla har enuppfattning om mig: “Nu kommer Hugo Rosas”, liksom. Jag däremot har intenågon uppfattning om någon. Då blir jag tillbakadragen och dryg. Då är det föratt jag vet inte hur jag ska bete mig, säger han och fortsätter:

– Och om de vet attjag ska komma och någon kanske har sagt att“åh det är Hugo Rosas”, så kommer jag dit och alla står och låtsas som ingenting, ska jag spela med? Då finns det en risk attjag blir dryg.

Dåhar vi snackat dryg och player. En sak kvar. Vi har stött påvarandra lite genom åren, på krogen och så. Du har ju något,tjejer dras liksom till dig. Det var ändå en tid då du inte varkänd på samma sätt som nu. Är du bara snygg?
– Jag tyckeratt jag ser bra ut men att många andra ärsnyggare. Men de dras ändå hellre till mig än till de snyggare. Därkan jag inte avgöra vad som får tjejer att bli... det är svårt.

"Om man kastar skit på andra ska man få skit"

Hardu saker du känner att du gjort som sårat andra?
– Det ärklart jag sårat. Jag har garanterat varit ganska dum. Men tror attdet också hade mycket att göra med att jag var omogen. Nu tänker jagfaktiskt på att jag kan såra andra.

Duskrev nyligen att du tyckte att en skvallerbloggare skulle ta livetav sig.
– I ett sådant inlägg är det många känslor, jaganser att om man kastar skit på andra så ska man även få skit.Sårar man personer ska man räkna med att man själv kommer blisårad. Just den skvallerbloggen skriver grejer utan tanke. Det ärfalska anklagelser. Personliga påhopp. Jag har sett människorverkligen bli illa berörda och även jag, men jag kan ändå tackladet.

Dusa att du inte hade några rutiner tidigare, känner du att det lättblir så när man är bloggare på heltid?
– Jag tror inte påatt bara ha en blogg och leva på den. Man hamnar i enrelativt ond cirkel, du får inte rutiner, du lever i bloggvärldenoch det tror jag är väldigt farligt. Jag tror man behöver rutiner, att gå upp samma tid varje dag, träna, äta vidsamma tider. 

Hurser en vanlig dag ut för dig nu?
– Alla dagar ser ganska olikaut men jag går upp vid kvart över sju, äter frukost, gör mig iordning, vissa dagar tränar jag Thaiboxning. Sedan kommer jag tillkontoret och går igenom mejlen, mina bloggar som jag sköterkontakten med och min egen blogg. Kollar startsidan, om det är något som ska fixas. Sedan brukar jag ha ett möte.

Duskrev i bloggen att du tappat inspiration, känner du dig klar medbloggandet?
– Det skulle jag inte säga, men när jag gör någotvill jag göra det helhjärtat annarstycker inte jag att det är kul och jag tror inte att mina läsare heller tycker att det är kul. Det är svårt när man har mycket annatjobb. Det blir svårt att hinna med och pågrund av det tappar jag automatiskt inspiration. Förut bloggade jagprecis om allt jag kände och gjorde och jag sket i vad folk tyckteöverhuvudtaget. Jag ska bli pappa nu och jag har vuxit upp ganskamycket.

Se Hugos medverkan i "Den rätte för Rosing" 2009 här:


/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!