1 av 5
- Foto: Webstagram/Scanpix/Bilden är ett montage
Nu blir det vigselringar hon ska designa framöver.
2 av 5
Nu blir det vigselringar hon ska designa framöver. - Foto: Lars Pehrson/Scanpix
Lycklig med fästmannen Odd Spångberg.
3 av 5
Lycklig med fästmannen Odd Spångberg. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
4 av 5
- Foto: Chris Pizzello/Scanpix
5 av 5
- Foto: Chris Pizzello/Scanpix

Nu kan Rihanna bära Blondinbellas smycken

Via Instagram hyllade Rihanna svenska Blondinbellas egendesignade smycken. Nu har bloggerskan skickat hela den nya kollektionen till stjärnan. – Det är väl det man drömmer om när man lanserar något, att det är en person som man själv beundrar som tycker om det jag gör, säger hon till Nyheter24.


Så var förra kollektion

Förra kollektionen bestod bland annat av flera armband, ringar och örhängen. 

– Allt är verkligen Isabella och det syns, kommenterade Löwengrip då det nya projektet i bloggen.

Superstjärnan Rihanna följer 605 personer via sin Instagram. En av dem är svenska superbloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Rihanna passade även på att kommentera en av Löwengrips bilder på ett halsband och ett par örhängen som hon designat.

"I need these", skrev fashionistan.

Hur tror du att Rihanna hittade tilldin Instagram?

– Mina bilder hamnar ganska ofta på topplistan, speciellt bilderna på min hund och så mina smycken. Hon har väl sett smyckena på det sättet  – och sedan började hon följa mig. Hon läste kanske att jag har många bollar i luften, jag vet inte. Det som var häftigt och positivt var att hon vill ha smyckena, säger Löwengrip till Nyheter24.

På måndag morgon har nu hela den nyavårkollektionen som kommer ut i mars skickats till stjärnan.

– Den har jag skickat nu till hennes skivbolag.

Vad skulle det betyda om hon bar dina smycken på en premiär eller tillställning?

– Det hade varit fantastiskt, det är väl det man drömmer om när man lanserar något – att det är en person som man själv beundrar som tycker om det jag gör. Så det är klart att det betyder extremt mycket. Det skulle verkligen göra min dag, säger hon och fortsätter:

– Hon är otroligt häftig och har varit en inspirationskälla. Jag tycker hon är fantastiskt cool. Vill hon ha på sig mina smycken skulle jag bara bli överlycklig. Självklart skulle det ge en jätteskjuts till försäljningen också, så det finns flera bra saker.

Men om kollektionen verkligen behöveren extra push är tveksamt. Den som kom ut i fjol såldeslut på sex timmar.

– Efter det fick vi ganska många argamejl om att det inte fanns fler så då gjorde vi en till upplaga somkommer efter jul.

Har ni gjort en större upplaga nu denhär gången med anledning av en eventuell hajp?

 Den är redan producerad, så det är lite tråkigt. Men samma dag kom det in förfrågningar från butiker runt om i Sverige, så nu har vi fått fler återförsäljare, så det är fantastiskt roligt.

Om det blir ännu en upplaga avkollektionen är inte helt omöjligt.

Gör vigselringar

– Jag har alltid varit intresserad av smycken. Nu är det smycken i silver som kommer, efter det kommer jag gå tillbaka till en baskollektion, lite billigare under 500-lappen, sedan kommer också en del som är äkta smycken.

Där i ingår även Isabellas egnakollektion med vigselringar och förlovningsringar.

– Det skaverkligen bli jätteroligt.

Det kommande upplagan är, tillskillnad från modet just nu, en aning mer stilren.

– Jag har tänkt mycket inför studenten och så. Jag har lämnat det här med att det är guld och vräkigt och gått tillbaka till det här att man kan ha fina små stenar i öronen och fint halsband. Man kan ha till allt, dygnet runt. Så det är lite av en kontrast mot vad många tjejer använder just nu, nämligen oversized. Jag själv är lite trött på det.

– Vanligtvis tar det flera år attarbeta in ett smyckesmärke, nu känns det som att det kommer gåmycket snabbare, avslutar hon.  

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.