Tillsammans med vännen och kollegan Pingis föreläser hon i Stockholm vid två tillfällen.
1 av 5
Tillsammans med vännen och kollegan Pingis föreläser hon i Stockholm vid två tillfällen. - Foto: Charlotte Brunzell/ALL OVER PRESS
Hon har tidigare vikt ut sig på ett oretuscherat omslag av egna tidningen Egoboost. Något hon både fick ris och ros för.
2 av 5
Hon har tidigare vikt ut sig på ett oretuscherat omslag av egna tidningen Egoboost. Något hon både fick ris och ros för. - Foto: Egoboost
Rik och glad. Ja. Men förra året gick det inte lika bra. Anledningen stavas sjukdom enligt bloggerskan själv. Hon drabbades av ett magsår som gjorde det svårt att jobba i vanlig stressig takt.
3 av 5
Rik och glad. Ja. Men förra året gick det inte lika bra. Anledningen stavas sjukdom enligt bloggerskan själv. Hon drabbades av ett magsår som gjorde det svårt att jobba i vanlig stressig takt. - Foto: Stellapictures
Sedan ett par månader tillbaka har hon sagt upp kontakten med sin pappa Per Rydberg.
4 av 5
Sedan ett par månader tillbaka har hon sagt upp kontakten med sin pappa Per Rydberg. - Foto: Stella Pictures
Blondinbella är numera förlovad med Odd Spångberg, de har känt varandra sedan tonåren men det är inte förrän nu kärleken spirar. Det var på en hemmafest som paret först träffades.
5 av 5
Blondinbella är numera förlovad med Odd Spångberg, de har känt varandra sedan tonåren men det är inte förrän nu kärleken spirar. Det var på en hemmafest som paret först träffades. - Foto: Stella Pictures

Efter fiaskoåret - nu ska Blondinbella föreläsa om privatekonomi

Isabella "Blondinbella" Löwengrip ska börja föreläsa om ekonomi - trots att hon gick med förlust förra året.
– Jag kommer att berätta kring hur jag får ihop min livsstandard, säger hon.


Fler bloggentreprenörer

Dennis Maglic, Foki, Katrin Zytomierska och Natacha Peyre driver en egen webshop. Hugo Rosas driver flera bloggportaler och Tyra Sjöstedt drev tidigare flera smyckesbutiker.

Förra året gick bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrips företag med förlust. Nu ska hon föreläsa om privatekonomi. Det är på Folkuniversitetet i Stockholm som 22-åringen tillsammans med civilekonomen och journalisten Pingis Hadenius kommer att hålla kursen.

– Vi kommer att föreläsa kring hur man smartast sparar sina pengar, hur man får ner utgifterna varje månad och hur man kan spendera smart på det man tycker är kul och ändå ha en buffert kvar, skriver hon i sin blogg.

För dem som tvekar på om den lyxälskande bloggerskan är en bra förebild gällande det ekonomiska har hon redan svar på tal.

– Jag kommer att berätta kring hur jag får ihop min livsstandard med att samtidigt ha ett högt sparande. Allt handlar om långsiktiga beslut, vara en duktig förhandlare, ha ett bra mindsett till pengar, ha koll på varenda öre jag äger och våga riska lite, fortsätter hon.

Var för sjuk för att jobba

Anledningen till att hennes företag förra året gick back ska enligt bloggerskan själv vara sjukdom. 

– Anledningen till den minskade omsättningen är att jag fick magsår förra året, sa hon till Dagens Industri.

Föreläser efter inställd turné

Blondinbella har tidigare skrivit att kurserna nästan är fullbokade. Hennes inplanerade landet-runt-turné ställdes i slutet av januari in. Anledningen var för få sålda biljetter, enligt producenten.

"If I was a rich girl":


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!