Dessie: Därför lägger jag upp lättklädda bilder

Blir Dessies läsare aldrig nöjda? Nu är det storbloggerskans bilder på Instagram som rört upp en virvelvind av hårda ord. Nu förklarar bloggerskan för sina haters.


Fansen sura på Kenzas rumpbild

Kenza ville föra buskapet om att vara stolt över sin kropp vidare till fansen. Men hennes följare på Instagram tyckte bilden blev för mycket. 
– Där sjönk du i mina ögon, löd en kommentar.

Läs här .

Först var det bloggerskan Desireé "Dessie" Nilssons festande som störde läsarna. Nu är det 18-åringens lättklädda bilderInstagram som fått många att ta till hårda ord. 

På bildbloggen pågår just nu hetsiga diskussioner mellan följarna i kommentrasfälten till de bilder där Dessie visar upp sin kropp.

– Det kommer inte gynna dig på något sätt att du lägger upp halvnakna bilder på dig själv, folk tappar bara respekten för dig, kommenterar en IG-användare. 

– Haha, bred, fet mage och spaghettiben – vad är det som är så fint med det? Börja träna, skriver en annan.

"Tycker inte det är värsta grejen"

Andra menar att bloggerskan ska vara stolt över sin egen kropp och ignorera de många elaka kommentarerna och åsikterna. Men diskussionen blev så het att Dessie själv valde att via sin blogg svara på en läsares fråga om varför hon lägger upp de lättklädda bilderna.

"Jag lägger upp bilder på min kropp ibland när jag står i spegeln i till exempel trosor och behå, jag tycker inte det är värsta grejen. Jag ligger inte i en säng naken och smeker mig liksom", skriver hon och fortsätter:

"Förstår inte varför det blir en sån överdriven hets, det är samma hud som när man står i bikini fast annan miljö. Jag fotar för att typ visa förändring i kroppen, och för att jag själv är så pass nöjd med min kropp och gillar att folk kommenterar att min kropp är inspiration och så vidare. Blir glad!", avslutar bloggerskan.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

1 timme sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

2 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

3 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...