Dessie: Därför lägger jag upp lättklädda bilder

Blir Dessies läsare aldrig nöjda? Nu är det storbloggerskans bilder på Instagram som rört upp en virvelvind av hårda ord. Nu förklarar bloggerskan för sina haters.


Fansen sura på Kenzas rumpbild

Kenza ville föra buskapet om att vara stolt över sin kropp vidare till fansen. Men hennes följare på Instagram tyckte bilden blev för mycket. 
– Där sjönk du i mina ögon, löd en kommentar.

Läs här .

Först var det bloggerskan Desireé "Dessie" Nilssons festande som störde läsarna. Nu är det 18-åringens lättklädda bilderInstagram som fått många att ta till hårda ord. 

På bildbloggen pågår just nu hetsiga diskussioner mellan följarna i kommentrasfälten till de bilder där Dessie visar upp sin kropp.

– Det kommer inte gynna dig på något sätt att du lägger upp halvnakna bilder på dig själv, folk tappar bara respekten för dig, kommenterar en IG-användare. 

– Haha, bred, fet mage och spaghettiben – vad är det som är så fint med det? Börja träna, skriver en annan.

"Tycker inte det är värsta grejen"

Andra menar att bloggerskan ska vara stolt över sin egen kropp och ignorera de många elaka kommentarerna och åsikterna. Men diskussionen blev så het att Dessie själv valde att via sin blogg svara på en läsares fråga om varför hon lägger upp de lättklädda bilderna.

"Jag lägger upp bilder på min kropp ibland när jag står i spegeln i till exempel trosor och behå, jag tycker inte det är värsta grejen. Jag ligger inte i en säng naken och smeker mig liksom", skriver hon och fortsätter:

"Förstår inte varför det blir en sån överdriven hets, det är samma hud som när man står i bikini fast annan miljö. Jag fotar för att typ visa förändring i kroppen, och för att jag själv är så pass nöjd med min kropp och gillar att folk kommenterar att min kropp är inspiration och så vidare. Blir glad!", avslutar bloggerskan.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
/