Grattis!
1 av 2
Grattis! - Foto: Stella Pictures/Faksimil hugorosas.se
i dag kom bilden. Allt verkar ha gått bra.
2 av 2
i dag kom bilden. Allt verkar ha gått bra. - Foto: Faksimil hugorosas.se

Nu har Hugo och Paula blivit föräldrar

Nio månaders väntan är över. Nu är Hugo Rosas och fästmön Paula Uribe nyblivna föräldrar till en liten dotter.


Nyheter24 träffar Hugo

Läs Nyheter24:s intervju med Hugo här.

Under söndagskvällen blev det så äntligen dags. Efter en natt av värkar åkte Hugo Rosas, 23, och fästmön Paula Uribe, 21, in till sjukhuset. På måndagsförmiddagen stillade Rosas sina läsares nyfikenhet. I ett inlägg publicerat 11.40 syns en bild på en liten hand. 

"Gissa vems hand det här är? Världens lyckligaste föräldrar och allt har gått bra. Paula är min nya idol", bloggade han. 

Paret har ännu inte avslöjat könet eller namnet på sitt barn för sina läsare men på Hugo Rosas mammas Facebook skriver hon att lilla Molly har kommit. 

"Molly är nummer ett på min lista över tjejnamn just nu", skrev Hugo i februari.

Nu har jag och Paula bestämt att vi inte ska snacka med varandra om namn förrän barnet föds och då bestämma vilket namn han/hon ska få. Det var faktiskt Paula som kom med den iden och det var nog det smartaste hon sagt sedan vi blev tillsammans.

Paret väntar just nu på att få flytta till en större lägenhet men först står bröllop på schemat. Och så klart - livet som småbarnsföräldrar. 

Träffades utomlands

Paret träffades i Argentina under inspelningen av Kanal5:s "Wipeout" 2011. 

"Allt började redan på planet, vi hamnade bredvid varandra på flighten mellan Paris och Buenos Aires. En flygtid på ungefär 16 timmar. Där satt vi och började prata med varandra på en gång. Det visade sig att vi hade en hel del gemensamt", har Uribe tidigare skrivit om kärlekssagan. 

/
/
/
/
BB
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!