Det är en ansträngd relation som Per Rydberg och dottern numera har.
1 av 4
Det är en ansträngd relation som Per Rydberg och dottern numera har. - Foto: Stella Pictures
Men Per Rydberg skriver till Nyheter24 att han inte har skrivit det som Blondinbella menar att han gjort.
2 av 4
Men Per Rydberg skriver till Nyheter24 att han inte har skrivit det som Blondinbella menar att han gjort. - Foto: Stella Pictures
Fästmannen Odd Spångberg och Isabella gifter sig i sommar.
3 av 4
Fästmannen Odd Spångberg och Isabella gifter sig i sommar. - Foto: Stella Pictures
Nu väntar hon barn.
4 av 4
Nu väntar hon barn. - Foto: All Over Press

Blondinbellas pappa om dotterns inlägg: "Jag skulle aldrig skriva så"

UPPDATERAD: Blondinbella och pappan Per Rydbergs konflikt trappas upp. I sin blogg går hon till hård attack.


Det stod i brevet

"Jag känner dig bättre än någon annan och förstår att det liv du lever inte kommer att ge dig äkta lycka. Att vara sann mot dig själv är vägen som leder till inre frid. Jag är stolt över allt som du har åstadkommit men just nu är jag i sorg".

Läs hela här.

För två veckor sedan skrev Nyheter24 om det öppna brev som Blondinbellas pappa skrivit via en blogg och som snabbt blev viralt. Det efter att den 22-åriga bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip valt att säga upp kontakten i slutet på förra året.

Löwengrip kallade senare brevet för "känslomässig utpressning" men har sedan dess inte nämnt saken i sin blogg. Men efter att flera läsare uppmanat till att Löwengrip ska förlåta sin pappa i samband med att hon blev gravid och att hon borde bjuda honom till sitt och fästmannen Odd Spångbergs, 25, bröllop fick hon nog. I ett långt inlägg skriver hon om att berätta för sina närmsta om graviditeten. 

I det numera raderade inlägget går hon till hård attack mot pappan och nämner bland annat att hon ska ha fått ett otrevligt mejl

Men till Nyheter24 säger pappan Per Rydberg att han inte skickat något sådant mejl. 

– Skulle aldrig skriva så, skriver han.

Senare uppdaterar Rydberg även den blogg han startat i syfte att kommunicera me sin dotter. 

"Jag har aldrig skickat mejlet som du nämner i inlägget. Jag har vid ett flertal tillfällen, sedan november 2012, vädjat till dig att inte skriva negativa saker om mig/din familj offentligt", skriver han och fortsätter:

"Jag hoppas att du förstår hur många andra personer (förutom jag) som mår dåligt att läsa dessa lögner. Du har rätt att skriva vad du vill men snälla försök hålla dig till sanningen och försök se konsekvenserna av ditt agerande. Jag förlåter dig alltid."

"Vill inte lämna ut sin dotter"

Något mejl kan Nyheter24 inte ta del av.

– Nej vill inte lämna ut min dotter, upprepar igen att jag aldrig skulle skriva något sådant, skriver han vidare.

"Jag får se om jag publicerar mejlet senare så att ni själva kan läsa", skriver Löwngrip som inte spar på orden när det gäller den före detta familjemedlemmen. Men efter att Nyheter24 publicerat artikeln raderades alltså inlägget med påståendet om det nämnda mejlet. 

Nyheter24 har sökt Isabella Löwengrip utan framgång.

Se när Blondinbella är gäst hos Ana Gina där hon pratar om familjen:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.