Isabella Löwengrip väntar barn.
1 av 4
Isabella Löwengrip väntar barn. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Här ser vi henne tillsammans med fästmannen Odd Spångberg.
2 av 4
Här ser vi henne tillsammans med fästmannen Odd Spångberg. - Foto: Yessica Thor / Yessica Thor
Isabella och Odd på premiär.
3 av 4
Isabella och Odd på premiär. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
I sin populära blogg delar Isabella med sig av sina tankar och känslor kring graviditeten.
4 av 4
I sin populära blogg delar Isabella med sig av sina tankar och känslor kring graviditeten. - Foto: Fameflynet Sweden / Sigge Klemetz

Blondinbella: Nu är det knipövningar som gäller

Blondinbellas vänstra bröst läckte mjölk och när bloggerskan nös så kissade hon på sig.


Mer om Bella och Odd

Löwengrip och Spångberg planerade sitt drömbröllop till den 14 februari 2014 och förlovade sig i oktober i fjol. Då hade paret varit tillsammans i tre månader men känt varandra sedan tonåren. 

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 22, väntar sitt första barn tillsammans med fästmannen Odd Spångberg, 25. I november kommer den lilla ögonstenen vars kön ännu inte avslöjats. 

I skrivande stund är alltså Löwengrip höggravid, och hon har nu bestämt sig för att berätta "sanningen om hur det är att vara gravid".

"Mina bröst har alltid varit något sensuellt"

I ett blogginlägg med rubriken "Gravidsanning" berättar hon om både läckande bröst och urinläckage. 

Det var när bloggerskan skulle sminka av sig i badrummet som hon plötsligt upptäckte att hennes vänstra bröst läckte mjölk. Något som väckte blandade känslor – dels blev hon glad över att hennes kropp fungerar som den ska, men det blev även något krisartat. 

– Mina bröst har ju varit mina och något sensuellt. Nu blev det ganska tydligt att jag är en blivande matmaskin ett bra tag framöver, skriver hon och avslöjar ännu en detalj. 

"Knipövningar som gäller"

När hon nös så drabbades hon nämligen av urinläckage. 

– Det kom också som en chock. Nu är det knipövningar som gäller. Big time, avslutar hon och uppmanar även sina läsare att dela med sig av okända händelser som kan drabba gravida kvinnor.

/
/
/
/
Relaterat
Se bikinibilden på Blondinbella som Rihanna gillar
Blondinbella har tidigare fått utstå hårda påhopp gällande sin kropp efter att hon publicerat bilder på sig själv i bikini. Men Rihanna är ett fan av bloggerskans bilder.
Nu kan du bli Blondinbellas assistent
Sveriges kanske mest framgångsrika 22-åring klarar sig inte själv. Nu behöver hon hjälp. Det här är vad som krävs för att få jobba för den välkända entreprenören och superbloggerskan.
Blondinbella till hård attack mot gravida Dessies rökande
De båda storbloggarna Blondinbella och Dessie väntar barn. Men det finns en sak de inte är överrrens om - rökning under graviditeten.
Bloggerskan Dessie är gravid
Nyligen avslöjade storbloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 22, att hon var gravid. Nu får hon sällskap som ung mamma av Desireé "Dessie" Nilsson, 18.
Bingo Rimér dissar lata ungdomar
Kändisfotografen kritiserar svenska ungdomar och menar att de är lata. Men han tror sig också veta orsaken. – Det finns inga bra förebilder, allt ska gå fort och ingen har tid eller lust att gå den hårda vägen. Nu kan man bli stjärna över en natt via Instagram, sin blogg eller Youtube, säger han till Nyheter24.
Lyckades stjäla 150 000 från Blondinbella
Med bloggerskan Blondinbellas pengar så reste någon eller några till bland annat Thailand och Panama.
Blondinbella hånad på gala: "Dålig kvinnosyn"
'Blondinbellas vandringspokal'. Så hette priset som delades ut till en bråkig hockeyspelare. Nu väcks kritik mot CMore och prisutdelningen: – Det tyder på dåligt omdöme. Dålig kvinnosyn, säger sportredaktören Ida Ali-Lindqvist.
Senaste nytt

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

idag 16:45

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

idag 16:26
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

idag 14:59
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

idag 14:48
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

idag 14:46
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

idag 14:11
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.