Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Galet eller värt? Här är storbloggarens svindyra köp

- 13/08/2013, 09:23 -
Kenza tjänar en hel del cash.
1 av 4

Kenza tjänar en hel del cash.

Yessica Thor / Stella Pictures

Det är den här jackan som hon köpt.
2 av 4

Det är den här jackan som hon köpt.

Faksimil kenzas.se

Här tillsammans med pojkvännen Aleks.
3 av 4

Här tillsammans med pojkvännen Aleks.

FameFlynet Sweden / Robert Eklund

Här på modefest i Stadshuset.
4 av 4

Här på modefest i Stadshuset.

FameFlynet Sweden / Robert Eklund

Hur mycket är det värt att betala för att hålla sig varm under vinterhalvåret? Svenska storbloggaren Kenza Zouiten bestämde sig för att 16 000 var rimligt - men alla läsare håller inte med.

Nyheter24 har tidigare skrivit om bloggarnas galna shoppingrundor. Bland annat skrev vi då om Sveriges största bloggerska Kenza Zouiten, 22, som gjorde många läsare upprörda när hon köpte en stilig skinnjacka för över 9000 kronor. Något som skulle motsvara en eller två månaders hyra enligt en arg läsare.

Nu har Kenza ännu en gång slagit till på en dyrgrip till jacka från det svenska märket Acne. För 16 000 kronor.

Men dyrt betyder inte alltid helrätt. Vinterjackan som storbloggerskan beställde via nätet råkade nämligen vara för liten. Något hon nu vill ta hjälp av läsarna för att lösa.

"Jag var såklart alldeles för snabb med att slänga kartongen så jag undrar om någon vet om jag kan byta denna i någon av deras butiker?", frågar hon i bloggen.

Arg läsare

Än så länge har endast 36 kommentarer godkänts till inlägget som tas emot med delad respons. 

– Jag förstår att du är tät som ett troll och givetvis gör du vad du vill med dina pengar, men 16 000 för en jacka är ändå 16 000, oavsett om man är miljonär eller lever på socialbidrag är det rent ut sagt äckligt, skriver signaturen "Beata". 

När Nyheter24 i slutet av året listade de bloggare som tjänade mest kom Kenza på en solklar förstaplats. Det med sina över 2,3 miljoner som hon tjänade under 2011.