Fortesa Hoti, kanske mest känd från SVTs serier Andra Avenyn.
Fortesa Hoti, kanske mest känd från SVTs serier Andra Avenyn.

Nu kan du se Blondinbella på bio

Skådespelarna ställde upp utan att veta om filmen "Orion" någonsin skulle visas eller ej. Nu, fyra år senare dyker Blondinbella, Dogge Doggelito och Johannes Brost upp på vita duken.


Mer om filmen

"Orion är ett kärleksdrama för ungdomar. Tony går sista året på högstadiet, sommaren närmar sig och en ny tjej i klassen, Anna, väcker hans intresse. 

När Tonys pappa kommer ut från sitt långa fängelsestraff förändras livet för Tony. Anna och Tony delar drömmen bort mot Orion, stjärnornas odödliga jägare. 

Orion är en film där känslorna sätts på prov, där både svek och förlåtelse har en central roll. Det är en historia som inte bara visar den goda kärleken utan även den onda."

När du trodde att Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 22, inte kunde synas i fler kanaler så dyker hon nu upp på en bioduk nära dig. 

I ungdomsdramat "Orion" kommer tittarna att få se en ung Löwengrip – allt eftersom det har tagit fyra år att färdigställa filmen som inte har fått något bidrag utan istället har spelats in med hjälp av sponsorer. 

Med i filmen är även Filip Berg, känd från bland annat "Hip hip Hora", Dogge Doggelito, Johannes Brost och Jessica Zandén.

Tackade ja utan att veta om filmen skulle visas

Filmen har alltså producerats utan att man haft en distributör.

– Jag minns dagarna tillsammans med Johannes Brost och Jessica Zandén som väldigt befriande på något sätt, det var skönt att jobba med äldre skådisar med erfarenhet och jag försökte krama ur så mkt tips och råd som jag kunde, berättar Filip Berg för Nyheter24 och fortsätter:

– Att Johannes tackade ja till rollen gjorde det lättare för mig att tacka ja till projektet själv.

Filmen vänder sig till tonåringar och man hoppas på att varje tittare ska kunna känna igen sig i en karaktär.

– Filmens målgrupp är ungdomar  som läser vad Blondinbella säger på sin blogg. Och de bryr sig inte om vad de etablerade filmkritikerna tycker. Vi har valt att samarbeta med profiler som vi tror att ungdomar vill se i en film, säger Thomas Aziz, producent för filmen, i ett pressmeddelande.

Läsarna har följt med från inspelning

Intresset för att se Löwengrip har varit stort – med regelbundna mellanrum har läsarna undrat vad som hänt med filmen.

– Jag får många frågor om vad som hände med filmen som jag medverkade i 2009, bloggade hon redan i slutet av 2011.

I bildspelet kan du se några av skådespelarna som medverkar i filmen. 

Trailern ser du här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!