Onsdag 26 Jan
Stockholm

Hon är storbloggaren bakom träningsappen som äger topplistan

1 av 11
2 av 11
3 av 11
4 av 11
5 av 11
6 av 11
7 av 11
8 av 11
9 av 11
10 av 11
11 av 11

Bland spel och neonfärgade emojis har appen "Bikini Fit" letat sig upp på topplistan i AppStore.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Inget gymkort? Skaffa en online-PT

På Ida Wargs blogg kan du få råd och tips gällande träning och kost. Varje vecka ger hon dig också möjligheten att anta en utmaning som gör din kropp gott. 

Spana in tidigare utmaningar och krönikor från Ida här.

Bakom träningsappen "Bikini Fit" som guidar dig genom övningar som ska ge dig en starkare kropp står fitnessprofilen David “D-Flex” Seisay och storbloggaren Molly Rustas.

Redan dagen efter lanseringen den 18 oktober var appen den mest populära i Sverige. Fortfarande ligger den 15 kronor dyra appen på topplistan och trängs bland spel och chattikoner. 

– Jag är otroligt stolt över att få ha gjort denna app tillsammans med David, skriver Rustas i sin blogg.

I appen får användaren bland annat instruktioner med hjälp av kortare videoklipp. 

Tjänar mycket - men byter bransch

Att storbloggare ofta tar steget ut från bloggvärlden och satsar på en parallell karriär är inte ovanligt. Trots att det finns mycket pengar att hämta för den som har en stor blogg med välbetalda annonser så lockar ofta andra intressen. 

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har bland annat satsat på ett eget skönhetsmärke, sin egna smyckeskollektion och att skriva böcker. Kenza Zouiten lanserade nyligen det egna klädmärket IvyRevel och Alexandra "Kissie" Nilsson, Dennis Maglic, Foki och Natacha Peyre är några som vid sidan av sina bloggar jobbar med sina webbbutiker inriktade på mode.

Kommentera
Kopiera länk
Dela