I Mollys blogg får du drömska bilder och en fullspäckad vardag.
1 av 7
I Mollys blogg får du drömska bilder och en fullspäckad vardag. - Foto: Webstagram/mollyrustas
Hon vill att träningen ska ligga på en hälsosam och sund nivå - så även om du bara är nybörjare kan du känna igen dig i Mollys blogg och träningsinlägg.
2 av 7
Hon vill att träningen ska ligga på en hälsosam och sund nivå - så även om du bara är nybörjare kan du känna igen dig i Mollys blogg och träningsinlägg.
Hon bjuder på många outfitbilder.
3 av 7
Hon bjuder på många outfitbilder. - Foto: Molly
Spana in några som följer här:
4 av 7
Spana in några som följer här:
5 av 7
- Foto: Molly
6 av 7
7 av 7
- Foto: Molly

"Folk tycker min blogg är väldigt unik"

Hon är 19-åringen som spås bli nästa stora bloggstjärna och som nyligen lanserat appen som blev Sveriges mest populära. Nu välkomnar Nyheter24 och Modette bloggerskan Molly Rustas.


Följ Molly här

Här kan du läsa Mollys blogg.

På Instagram hittar du henne under namnet @mollyrustas.

Molly Rustas är en 19 år gammal tjej från Falun med ett stort intresse för träning, hälsa, inredning och shopping. Nu får du ser mer av den färgstarka profilen på Nyheter24. Från och med i dag bloggar Rustas nämligen på Modette.

Därför passade vi på att välkomna Molly genom en intervju så att du kan lära känna henne lite bättre.

Varför tror du att din blogg har blivit så stor?

– Vad jag fått höra så tycker folk att bloggen är väldigt unik och sticker ut samtidigt som den håller en hög kvalité. Bloggen innehåller mycket bilder och det är mitt sätt att inspirera. Du hittar en blandning av allt som faller mig i smaken och som intresserar mig vilket är kläder, inredning, träning och hälsa. 

Berätta om en vanlig dag i ditt liv.

– Mina dagar ser verkligen olika ut från dag till dag. Men så här kan en helt vanlig måndag se ut: Alarmet drar igång, jag snoozar. Vi, jag och alarmet alltså, brukar ha ett litet krig under tio minuter i sängen innan jag fattar att det bara är att ge upp. Som vanligt. Jag är alltid förloraren i det kriget. 

Molly berättar vidare att hon sedan drar iväg för ett träningspass.

– Efter frukosten börjar jag blogga, fixar inlägg, knäpper bilder och grejar. Det tar tid, mer än vad man kanske tror. Därefter kan jag möta upp någon vän för en fika och lite skitsnack. Tiden och dagen rinner iväg och sedan är dags för lunch, middag och styrketräning på gymmet. 

Har lanserat succé-app

Träningen betyder mycket för Molly. 

– Det är ju en stor del av min vardag. Att sedan kunna inspirera mina läsare och lära dem det lilla jag kan känns viktigt och kul för mig. Vill att alla mina läsare ska leva ett hälsosamt liv på en sund nivå!

Hur ofta tränar du?

– Jag tränar fem dagar i veckan. Vilodag under helgen! 

Nyligen lanserade Molly tillsammans med träningsprofilen D-Flex en app som gjorde succé direkt. Redan dagen efter lanseringen, den 18 oktober, var appen den mest populära i Sverige.

Bläddra vidare i bildspelet ovan för att ta del av Mollys vardag.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gabriela Pichler får Hasse Alfredson-pris

Lejonet fick lämna "Masked singer"

igår 21:54
Två av jurymedlemmarna var helt säkra på att det var hårdrockstrummisen Mikkey Dee som dolde sig bakom Lejonets mask. I stället var det en stjärnkock som klev fram.

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

igår 15:55
När Kerstin Stålhammar sökte till Hotell romantik sa hon att hon var 75 istället för 85. Nyheter24 har pratat med Kerstin, som avslöjar varför hon ljög för både produktionen och deltagarna.

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

igår 15:10
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

igår 14:55
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

igår 14:26
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.