Daniel Paris.
1 av 5
Daniel Paris. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Stjärnbloggaren är just nu aktuell som föreläsare.
2 av 5
Stjärnbloggaren är just nu aktuell som föreläsare. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Han pratar bland annat om utbildning och att hitta sin plats.
3 av 5
Han pratar bland annat om utbildning och att hitta sin plats. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Daniel skriver alla sina manus själv.
4 av 5
Daniel skriver alla sina manus själv. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Här tillsammans med sin nära vän Paow.
5 av 5
Här tillsammans med sin nära vän Paow. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden

Daniel Paris: Ändra aldrig på den du är

Stjärnbloggaren Daniel Paris är just nu aktuell med en föreläsningsturné där han pratar inför ungdomar om utbildning och att hitta sin plats i samhället.


Daniels tips för bättre självförtroende:

Daniels tips för bättre självförtroende:

Var alltid dig själv. Ändra aldrig den du är, för någon. På kort sikt kan det kännas som en bra lösning men i längden gör det att du känner dig ännu mer vilsen och tudelad. Stå på dig, det lönar sig alltid i längden.

Hitta din inspiration. Hitta en fast punkt som du kan relatera till som du känner höjer dig. Det kan vara en vän, en kändis eller familjemedlem. Jag följer till exempel många inspirerande offentliga personer på twitter och finner ofta inspiration av deras tweets samt bilder på instagram.

Sluta aldrig vara nyfiken. Du utvecklas genom kunskap och genom att våga ge dig hän. Utmana dig själv till att prova på nya saker, det gör att du utvecklas och höjer ditt självförtroende

Boka Daniel

Vill du boka Daniel till din arbetsplats? Maila då info@atcproduction.se

Många av oss känner igen från SVT-produktionen "Ung och bortskämd". Nu är storbloggaren Daniel Paris, 25,  även aktuell som föreläsare. 

– Alla vi som är offentliga personer anser jag har ett stort ansvar. I min branch är det inte så många som har pluggat och har en examen, så jag ville komma ut med budskapet att man inte behöver ge upp skolan trots att man blir offentlig person och känd, säger han och fortsätter.

– Jag själv har jonglerat allting, så budskapet är att gör saker och gör allt det du vill göra men fokusera på det som är viktigt. 

Sveriges viktigaste jobb

Föreläsningstturnén är ett samarbete med Sveriges kommuner och landsting. Den började i samband med att Daniel kom i kontakt med projektet "Sveriges viktigaste jobb" där man får testa på att jobba med jobb inom den offentliga saktorn. 

– Trots mitt mediala genombrott ändå ville plugga. Kampanjen är ju perfekt för mig på det sättet då jag kan gå ut med det budskapet, berättar han för Nyheter24

Kände sig utanför

Men utbildning är långt ifrån det enda Daniel väljer att att ta upp under sina föreläsningar.

– Jag berättar även om tiden då jag var yngre då jag ofta kände mig utanför, så jag är väldigt ärlig i min föreläsning. 

Inte många bloggare som pluggat

Daniel berättar att det inte är så många i bloggbranchen som väljer att gå samma väg som han. 

– Jag pluggade ju till socionom i början av det här och folk blev verkligen chockade av att jag pluggade, men jag har alltid brunnit för att skaffa sig en utbildning. 

Föreläsningen heter "Paris pratar" och handlar bland annat om utbildning, självkänsla och att hitta sin plats. 

Hur var det att gräva upp gamla minnen från förr?

– När jag skrev mitt manus åkte jag hem till mina föräldrar, det var precis efter min examen. Då satte jag mig ned med massa gamla skolkataloger, gamla bilder samt intervjuade mina föräldrar om hur jag var  när jag var liten och så vidare. Det var inte smärtsamt men det var ju känsloladdat många gånger, säger Daniel. 

Titta på en bit från Daniels showreel  i klippet nedanför. 


/
/
/
Senaste nytt

De kan få Kasper Salin-priset

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

1 timme sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

1 timme sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

2 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

2 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

2 timmar sedan
Kim Kardashian fortsätter att satsa på skådespeleri. Realitystjärnan ska både producera och spela huvudrollen i en kommande thriller för Amazon, skriver The Wrap.