Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dramat mellan Paradise Hotel-paret: "Slängde en flaska på honom"

Paow och Jeppe – inte så goda vänner längre.
1 av 4

Paow och Jeppe – inte så goda vänner längre.

TV3

Kärlek på gång mellan Paow och Samir?
2 av 4

Kärlek på gång mellan Paow och Samir?

Webstagram

Här plåtas Paow tillsammans med Samir och vännen och PH-deltagaren Mia tillsammans av Bingo Rimér.
3 av 4

Här plåtas Paow tillsammans med Samir och vännen och PH-deltagaren Mia tillsammans av Bingo Rimér.

Faksimil/Webstagram

Nymejkad Paow.
4 av 4

Nymejkad Paow.

Faksimil/Webstagram

Nöje | 09/01/2014 20:06

De har varit power-paret i Paradise Hotel. Men efter att Paulina "Paow" Danielsson avslöjat att hon dejtar en annan deltagare har det skurit sig rejält mellan henne och Jesper Johansson.

"Jeppe" Johansson och storbloggerskan "Paow" Danielsson var länge ett par i Paradise Hotel. Men det var då – nu hatar de i princip varandra. Så här skriver Paow själv på sin blogg om Jeppe:

"Alltså, jag är så glad över att jag inte har något med honom att göra längre. Han är verkligen en VIDRIG människa. Tycker själv att han är kung, men jag tror fan att allt handlar om osäkerhet. Har svårt att till och med tro hur hans familj kan vara stolt över honom".

"Hade inga känslor för henne"

På onsdagen avslöjade en annan deltagare, Samir Badran, att han och Paow dejtar. Då passar Johansson på att säga att han bara spelade ett spel i dokusåpan.

– Som du har sett på teve så blev Paulina kär i mig, men jag hade inga känslor för henne. Men i och med att det var "Paradise hotel" så lurade jag henne och sa att jag hade känslor för henne, att jag tyckte om henne. Jag spelade ju spelet, säger han till Expressen.

"Slängde en flaska på honom"

Enligt Paow var hans känslor dock äkta. Relationen slutade aningen våldsamt bara för några veckor sedan under en barturné.

– Jag slängde inte en flaska i huvudet på honom, men jag slängde en flaska på honom och gick därifrån. Jag kastade den inte speciellt hårt, berättar bloggerskan för Expressen.