Victoria Törnegren har hundratusentals följare på Instagram.
1 av 5
Victoria Törnegren har hundratusentals följare på Instagram. - Foto: victoriatornegren Instagram
Många hyllar och peppar bloggerskan.
2 av 5
Många hyllar och peppar bloggerskan. - Foto: victoriatornegren Instagram
Men hon får även en hel del kritik och elaka kommentarer från läsare som anser att hon är för smal.
3 av 5
Men hon får även en hel del kritik och elaka kommentarer från läsare som anser att hon är för smal. - Foto: victoriatornegren Instagram
Nu slår Törnegren tillbaka och säger att hon har hög ämnesomsättning och gärna äter så kallad "skräpmat".
4 av 5
Nu slår Törnegren tillbaka och säger att hon har hög ämnesomsättning och gärna äter så kallad "skräpmat". - Foto: victoriatornegren Instagram
Victoria Törnegren är inte så förtjust i att träna. – Jag är otroligt lat, rör mig gärna sällan och anstränger mig gärna inte ett dugg, skriver hon i sin blogg.
5 av 5
Victoria Törnegren är inte så förtjust i att träna. – Jag är otroligt lat, rör mig gärna sällan och anstränger mig gärna inte ett dugg, skriver hon i sin blogg. - Foto: victoriatornegren Instagram

Stjärnbloggaren: Jag har aldrig stoppat fingrarna i halsen

Den 22-åriga storbloggaren Victoria Törnergren har fått elaka kommentarer om sin kropp. Nu ger hon svar på tal.


"Jag har alltid haft väldigt svårt att gå upp i vikt"

Även Victoria Törnegrens syster, fitnessbloggaren Alexandra Bring, har haft svårt att gå upp i vikt. 

I en intervju med Nyheter24:s Gabriella Bark berättade Bring om sin syn på hälsa och kropp.

Läs mer här.  

Storbloggaren Victoria Törnegren, 22, bloggar om sitt liv och en hel del mode, och på sin populära Instagram har hon hundratusentals följare. Många hyllar och peppar Törnegren, men hon har även fått en hel del elaka kommentarer i sin blogg. 

I ett blogginlägg berättar hon nu om den kritik hon har fått för sin kropp. 

"Avskyvärda kommentarer" 

– Jag har under den senaste tiden fått ta emot väldigt mycket kritik angående min kropp, vikt och mitt förhållande till mat. Jag har till och med fått sådana avskyvärda kommentarer att mina anhöriga har reagerat genom att skicka stöttande sms och mail, och så mycket fint jag får av er också (åh!), skriver Törnegren. 

"Aldrig stoppat fingrarna i halsen" 

Hon skriver vidare att hon aldrig haft ett självdestruktivt förhållande till mat eller sin kropp, att hon aldrig har stoppat fingrarna i halsen och att hon är medveten om att hon gå upp tio kilo utan att bli ohälsosam. 

Till skillnad från sin syster Alexandra Bring som är en fitnessbloggare så håller sig Victoria långt ifrån gymmet. Sin slanka figur förklarar Törnegren med att hon har en hög ämnesomsättning, och skriver att hon gärna äter chips, pizza och godis – ibland istället för mat. Något som hon är orolig ska gå ut över hennes hälsa, eftersom Törnegren tror att alla behöver vardagskondition, en vardagsstyrka och riktig mat.

"Jag har aldrig tränat i hela mitt liv"

– Jag har aldrig tränat i hela mitt liv, utan köpte mitt första gymkort förra året som inte använts så flitigt som jag hoppats. Där har vi det andra problemet. Jag är otroligt lat, rör mig gärna sällan och anstränger mig gärna inte ett dugg. På senare tid har jag dock märkt av mina dåliga vanor, utåt sätt syns det inte mer än på mina bristningar jag började få på sidan av min rumpa för några år sedan (knappt synbara dock) men jag känner det fysiskt och psykisk, skriver Törnegren vidare.  

"Säg inte åt mig att äta en jävla cheeseburgare" 

Hon avslutar sitt ärliga blogginlägg med en hälsning till alla näthatare som skriver elaka saker till henne. 

– Sälla ni, säg inte åt mig att äta en (ursäkta språket) jävla cheeseburgare till för tro mig, det är inte vad jag behöver, avslutar Törnegren i sin blogg.  

Victoria Törnegren svarar på läsarfrågor:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.