"Alla bör ha en".
1 av 4
"Alla bör ha en".
Blondinbella har på senare tid lagt upp så kallade "skämtbilder".
2 av 4
Blondinbella har på senare tid lagt upp så kallade "skämtbilder".
Ovanför bilden står alltid en text i stil med "Gilla min fanpage för fler roliga bilder".
3 av 4
Ovanför bilden står alltid en text i stil med "Gilla min fanpage för fler roliga bilder".
"Det sorgliga tillfället när är ett barn är vackrare än du".
4 av 4
"Det sorgliga tillfället när är ett barn är vackrare än du".

Här uppmanar Blondinbella unga tjejer till att bära kniv

UPPDATERAD. Blondinbella tog det kanske lite för långt denna gång...


Följ Blondinbella

Här kan du spana in Blondinbellas Facebooksida.

Bloggerskan och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 23, har omkring 1,3 miljoner besök i veckan på sin blogg samt 270 000 följare på sin facebooksida.  

Blondinbellas signum har länge varit att peppa och inspirera sina unga läsare till att starta eget, lära sig om ekonomi samt att tro på sig själva. Men på senare tid har facebooksidan avvikit från sina sedvanliga uppdateringar, och i stället har den prytts av något mer udda bilder.

"All tjejer bör ha en"

Bloggerskans vägg har nämligen börjat prydas med så kallade "skämtbilder". Till bilderna står oftast texten "LIKE my fanpage for more beautiful/funny pictures!". Senaste uppdateringen gick enligt många läsare över gränsen när Isabella publicerade en bild, föreställande hylsan på ett läppstift. Men i stället för ett läppstift så skruvas en kniv upp. 

"Alla tjejer bör ha en", står det ovanför bilden. Bilden har i skrivande stund fått över 2500 kommentarer av läsare med delade meningar. 

Duckar svar – raderar bilden

Nyheter24 har under onsdagen vid upprepade tillfällen försökt nå Isabella – som avböjt att svara. Men när Nyheter24 som sista försök skickar ett sms med information om att artikeln kommer att publiceras även utan citat valde entreprenören att som innan, låta bli att svara. 20 minuter senare är bilden borttagen från facebooksidan – utan förklaring till varför.

Uppdaterad: 15.00. Senare på onsdagseftermiddagen ringde till sist Isabella Löwngrip upp Nyheter24 för att lämna en kommentar:

– Jag tog så klart bort bilden så snabbt som möjligt. Det var självfallet inte meningen att uppmana någon till att bära kniv, utan mer ett sätt att med glimten i ögat säga att man som kvinna i dag är så pass utsatt att man alltid bör bära med sig någonting att försvara sig med, men självklart inte en kniv, säger Isabella och fortsätter:

– Jag blev själv sexuellt ofredad under en resa till Italien och efter det bär jag alltid med mig pepparspray, en med färg och en utan färg. En sån bör alla kvinnor bära med sig i sin handväska, avslutar Isabella.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det okej att Blondinbella uppmanar till att bära kniv?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Låttexter har blivit mer banala

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .