Tisdag 5 Jul
Stockholm

Här uppmanar Blondinbella unga tjejer till att bära kniv

1 av 5
"Alla bör ha en".
2 av 5
"Alla bör ha en". Foto:
Blondinbella har på senare tid lagt upp så kallade "skämtbilder".
3 av 5
Blondinbella har på senare tid lagt upp så kallade "skämtbilder". Foto:
Ovanför bilden står alltid en text i stil med "Gilla min fanpage för fler roliga bilder".
4 av 5
Ovanför bilden står alltid en text i stil med "Gilla min fanpage för fler roliga bilder". Foto:
"Det sorgliga tillfället när är ett barn är vackrare än du".
5 av 5
"Det sorgliga tillfället när är ett barn är vackrare än du". Foto:

UPPDATERAD. Blondinbella tog det kanske lite för långt denna gång...

Kommentera (41)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Följ Blondinbella

Här kan du spana in Blondinbellas Facebooksida.

Bloggerskan och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 23, har omkring 1,3 miljoner besök i veckan på sin blogg samt 270 000 följare på sin facebooksida.  

Blondinbellas signum har länge varit att peppa och inspirera sina unga läsare till att starta eget, lära sig om ekonomi samt att tro på sig själva. Men på senare tid har facebooksidan avvikit från sina sedvanliga uppdateringar, och i stället har den prytts av något mer udda bilder.

"All tjejer bör ha en"

Bloggerskans vägg har nämligen börjat prydas med så kallade "skämtbilder". Till bilderna står oftast texten "LIKE my fanpage for more beautiful/funny pictures!". Senaste uppdateringen gick enligt många läsare över gränsen när Isabella publicerade en bild, föreställande hylsan på ett läppstift. Men i stället för ett läppstift så skruvas en kniv upp. 

"Alla tjejer bör ha en", står det ovanför bilden. Bilden har i skrivande stund fått över 2500 kommentarer av läsare med delade meningar. 

Duckar svar – raderar bilden

Nyheter24 har under onsdagen vid upprepade tillfällen försökt nå Isabella – som avböjt att svara. Men när Nyheter24 som sista försök skickar ett sms med information om att artikeln kommer att publiceras även utan citat valde entreprenören att som innan, låta bli att svara. 20 minuter senare är bilden borttagen från facebooksidan – utan förklaring till varför.

Uppdaterad: 15.00. Senare på onsdagseftermiddagen ringde till sist Isabella Löwngrip upp Nyheter24 för att lämna en kommentar:

– Jag tog så klart bort bilden så snabbt som möjligt. Det var självfallet inte meningen att uppmana någon till att bära kniv, utan mer ett sätt att med glimten i ögat säga att man som kvinna i dag är så pass utsatt att man alltid bör bära med sig någonting att försvara sig med, men självklart inte en kniv, säger Isabella och fortsätter:

– Jag blev själv sexuellt ofredad under en resa till Italien och efter det bär jag alltid med mig pepparspray, en med färg och en utan färg. En sån bör alla kvinnor bära med sig i sin handväska, avslutar Isabella.

Är det okej att Blondinbella uppmanar till att bära kniv?
Tack för din röst!
Kommentera (41)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.