Dan Bilzerian greps i tisdags.
1 av 2
Dan Bilzerian greps i tisdags.
Dan Bilzerian festar med Miley Cyrus och Wiz Khalifa.
2 av 2
Dan Bilzerian festar med Miley Cyrus och Wiz Khalifa.

Instagrams värsta playboy greps – skulle tillverka bomb

Dan Bilzerian fick börja veckan i häktet.


"Det var en gång en sexistisk man"

Leone Milton: Dan är uppenbarligen en sjuk man, men något som också är sjukt är att 5,6 miljoner människor stöttar honom i det han gör. För när ska människor inse att de – genom att följa någon på Instagram – stöttar den personen och personens livsstil/varumärke/arbete?

Läs mer på debatt här. 

Tidigare i veckan skrev Nyheter24 om hur pokerspelaren, Instagramkändisen och multimiljonären Dan Bilzerian, 34, var ute och festade på en nattklubb. Under kvällen knuffade Dan ner en kvinna och sparkade henne i ansiktet.  

Skulle tillverka bomb

Nu har Bilzerian än en gång hamnat i hetluften – han greps nämligen i tisdags när han landade i Los Angeles. Detta efter att han inhandlat ingredienser för att tillverka en bomb, skriver Tmz.com. 

Bilzerian, som är vapentokig och tidigare har tränat med amerikanska flottans attackdykare och specialförband, hade flera olika ingredienser hemma för att tillverka bomber. Han fick spendera natten i häktet, men dagen därpå så släpptes han och alla anklagelser drogs tillbaka, skriver Buzzfeed.  

Firade friheten med privatplan

– Fängelse...låt oss inte göra det igen, skrev Bilzerian själv på sin Instagram och visade en bild där han kopplade av i en privat-jet tillsammans med två kvinnor för att fira sin nyvunna frihet. 

/
/
Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

idag 16:36

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.