Torsdag 15 Apr
Stockholm

Rabih: Kenza gillar min röst

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Rabih Jaber var förra året med om en galen Idol-tid, och som grädde på moset fick han uppbackning av Sveriges största bloggerska. - Det var verkligen fint, säger han till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Rabih Jaber vet vad årets idoler kommer gå igenom. Han blev förra årets stora flickfavorit, och tjejernas redan inarbetade Johan Palm-skrik kunde äntligen återanvändas.

Efter sin tid i tävlingen bildade Rabih gruppen REbound med Idol-polaren Eddie Razaz, och med hitlåten Hurricane toppade dem den svenska singellistan och Digilistan.

Många av de forna deltagarna i programmet kämpar sig blåa för att bli av med Idol-stämplen, men för Rabih är historien inget problem.

– Nej, jag förstår inte varför vissa är så anti tävlingen nu i efterhand. Det är många av Sveriges största artister som börjat där. Idol utgör en stor krets i musikbranschen, säger han till Nyheter24.

Att bli idol över en natt kan vara förenat med mycket publicitet och stora tidningsrubriker, något som Rabih inte var helt van vid från sitt liv och jobb i Lyckseles korvmoja. Så gissa om han satte morgonkaffet i halsen när han plötsligt såg sig själv sida vid sida med sin största idol. 

– Det coolaste jag läste om mig själv var när jag hade härmat Zlatan i en fredagsfinal och sedan fick dela en helsida med honom i en tidning. Det var sjukt häftigt! Sen skrev bloggerskan Kenza på sin blogg att jag hade ”en ängels röst”, det var verkligen fint, säger Rabih till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela