1 av 4
- Foto: Henrik Montgomery/SCANPIX
2 av 4
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
3 av 4
- Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX
4 av 4
- Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX

Rabih: Kenza gillar min röst

Rabih Jaber var förra året med om en galen Idol-tid, och som grädde på moset fick han uppbackning av Sveriges största bloggerska. - Det var verkligen fint, säger han till Nyheter24.


Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Rabih Jaber vet vad årets idoler kommer gå igenom. Han blev förra årets stora flickfavorit, och tjejernas redan inarbetade Johan Palm-skrik kunde äntligen återanvändas.

Efter sin tid i tävlingen bildade Rabih gruppen REbound med Idol-polaren Eddie Razaz, och med hitlåten Hurricane toppade dem den svenska singellistan och Digilistan.

Många av de forna deltagarna i programmet kämpar sig blåa för att bli av med Idol-stämplen, men för Rabih är historien inget problem.

– Nej, jag förstår inte varför vissa är så anti tävlingen nu i efterhand. Det är många av Sveriges största artister som börjat där. Idol utgör en stor krets i musikbranschen, säger han till Nyheter24.

Att bli idol över en natt kan vara förenat med mycket publicitet och stora tidningsrubriker, något som Rabih inte var helt van vid från sitt liv och jobb i Lyckseles korvmoja. Så gissa om han satte morgonkaffet i halsen när han plötsligt såg sig själv sida vid sida med sin största idol. 

– Det coolaste jag läste om mig själv var när jag hade härmat Zlatan i en fredagsfinal och sedan fick dela en helsida med honom i en tidning. Det var sjukt häftigt! Sen skrev bloggerskan Kenza på sin blogg att jag hade ”en ängels röst”, det var verkligen fint, säger Rabih till Nyheter24.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.