1 av 6
- Foto: Nyheter24
2 av 6
- Foto: Nyheter24
3 av 6
- Foto: TV4
4 av 6
- Foto: TV4
5 av 6
- Foto: TV4
6 av 6

Idolpanelen: Vem dissar ett tight sportass?

Nyheter24:s Idolpanel har koll på vad som egentligen hände under fredagens Idolsändning.


Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Vem var bäst?

Quetzala: Detta är fan otroligt. Men för första gången någonsin så gillar jag Andreas Weise. Han tog "All you need is love" och försökte inte efterhärma originalet utan gjorde något helt eget med den.

Elin: Minnah! Bruden tog revansch med besked. Det blir inte mycket mer girlpower än Bardot-håret och twistmovesen som Minnah sportar.

Vem var kvällens lågvattenmärke?

Quetzala: Geir Rönning. Vem är detta? Hur kan han tillåtas att stå på en scen? Han sjunger ju som en kastrat på dåligt amfetamin.

Elin: Linda. Men jag sätter en hunka på att det är samma sate som satte henne i en tvångströja av Beatles och som kom på den utomordentliga idéen att låta Kattis Ahlström leda samtliga tevekanalers underhållningsprogram under ett decennium. Braniac. 

Vad tycker vi egentligen om Jidhes byxor?

Quetzala: Jihde såg ut som en blandning mellan SS och Jimmie Åkesson. Inte helt hundra.

Elin: Vem kan någonsin dissa en beige lycrabyxa på ett tight sportass? Det osar så mycket "40 year old virigin" att man fullständigt ryser av välbehag.

Beatles-tema, är det kul eller?

Quetzala: Beatles-tema är kul, men det var synd att Beatles-låtarna de valt var riktigt sönderspelade Golden Hits-dängor.

Elin: Här krävs helgardering. Jag säger givetvis ja för att The Beatles är fullkomligt övergrymma, men nej för att vissa toktråkiga "tolkningar" blir en soppa av ölbarscovers.

Vad är kvällens snackis?

Quetzala: Minnahs comeback. Är allvarligt livrädd för henne. Hennes scenstil? Hon ser ut som hon ska äta upp en genom teverutan. En blandning mellan det långhåriga barnet i The Ring som kryper ur teven och Hajen.

Elin: Eh, självklart Elins kroppsstrumpa. Att lyckas trä på sig korvskinnet är en sport i sig. Att ha kroppen för att kunna lyckas trä på sig den är dessutom ännu tuffare. Själv känner man sig som ett chipsflottigt Biggest Loser-failure i jämförelse.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!