1 av 10
- Foto: TV4
2 av 10
- Foto: TV4
3 av 10
- Foto: TV4
4 av 10
- Foto: TV4
5 av 10
- Foto: TV4
6 av 10
- Foto: TV4
7 av 10
- Foto: TV4
8 av 10
9 av 10
10 av 10

"Jag är riktigt imponerad"

Veckans Idolpanel vet allt om vem som var bäst, sämst och faktiskt stod för kvällens smaskigaste skvaller i fredagens Idol.


Linn Herbertsson & Elin Kvist

Namn: Linn Herbertsson

Ålder: 23

Aktuell: Med bloggen linnherbertsson.se


Namn:
Elin Kvist

Ålder: 21

Aktuell: Nyheter24:s Idolredaktör

Vem var bäst?

Linn: Linnea, Jay, Andreas och Minnah, alla var ju skitbra! Det är nästan omöjligt att välja mellan dessa fyra och det säger ju en hel del om fredagens final, det var MYCKET hög klass på framträdandena. Men jag är ju Andreas Weise trogen, det kan bero på att han är en bekant till mig, men vad fan, han är ju så grym!

Elin: Unge herr Weise regerade denna vecka. Ingen annan i gänget sköter underhållningen lika snyggt, och dessutom har killen en strupe av guld. Och ja, jag är fullt medveten om graden av hybrisboost - men den tar vi inget extra för.


 

Vem var sämst?

Linn: Daniel, jag är trött på söta pojkar, då är det mycket roligare att Geir fick stanna kvar så att vi har mer variation bland deltagarna.

Elin: Daniel gjorde ett tappert försök, men manteln som han försökte axla var i size XXXL på den spinkiga pojkspjuverhyddan.
 

Vad tycker vi egentligen om låtvalen?

Linn: Oh I loved it! Bland kompisarna är jag känd som den som sätter på 90-talsdängor på både för- och efterfesterna. Dessutom så är världens bästa låt enligt mig Alive med Pearl Jam, tyvärr blev jag lite besviken på Geirs version av den, ingen kan sjunga den som Eddie Vedder med sin klockrena röst.

Elin: 90-talet i all ära, men vad tänkte Elin Blom? Eller Daniel? Linnea gjorde däremot det ultimata toppenvalet. Känslomästarinnan håller världsklass i låtvalssportande.
 

Skötte sig Jihde eller juryn bäst?

Linn: Juryn, jag gillar juryn. Jag gillar Jihde också, han är klockren som programledare och jag är riktigt imponerad av honom. Men de där tre söta som sitter och tycker till och tänker, de är allt charmiga och vad vore Idol utan dem?

Elin: Måste slå ett slag för den alltför ofta sågade Jihde. Han har frisyren, humorn och proffsigheten. Det enda han saknar är den få förunnade förmågan att säga "r".

Jihdes bejublade dansshow i fredagsfinalen:


 

Vad är kvällens bästa skvaller?

Linn: Jag fick en smärre chock när jag hörde Geirs uttalande om låtarna, att de finns så få att välja mellan. När man är på live-inspelningen så får man ju en helt annan bild av Idol och det är ju väldigt kontrollerat allting, men att han säger det i direktsänding? Jag undrar om inte TV4 sitter och har krismöte as we speak. Dem kan inte vara glada på honom.

Elin: Geirs låtvalskupp mot TV4. Äntligen någon som vågar ryta ifrån mot vansinnet. Läs mer här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!