Fredag 23 Apr
Stockholm

"Mer Jack Daniels-svirande åt folket, tack"

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Luleå blev under fredagen invaderat av ett rockgäng från Idol. Men hur mycket rockstars är idolerna egentligen? Det och mycket annat har Idolpanelen koll på den här veckan!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Panelen

Namn: Roshana Hoss

Ålder: 17

Aktuell: Som gruppmedlem i Red-Ones megasatsning Love Generation.
 

Namn: Elin Kvist

Ålder: 21

Aktuell: Nyheter 24:s Idolredaktör.

Hur var idolernas rocklooks?

Roshana: Idolerna var jäkligt snygga den här veckan! Till och med Andreas Weise lyckades fånga den där rocklooken! Olle var däremot snyggast.

Elin: Elin Blom var rockstylish och Jay galet bakfylletrashig. Med all rätt. Jihde däremot såg ut som ett megasegt hubbabubba. Och vem stylade gästartisten Tove Styrke? Sätter en hunka på att personen var 1. hög, 2. blind eller 3. fullständigt skogstokig.
 

Vem var bäst?

Roshana:  Jay var absolut bäst ikväll. Vilken utveckling för honom från Idols början!

Elin: Rockkungen Jay var totalt on fire! För första gången bjöd han på en show som innehöll mer än en raspig fem i tre-röst.

Jay%20Smith%20-%20Rocks
 

Vem var sämst?

Roshana: TV4. Ljudet var inte särskilt bra, och musiken hördes mer än sången. Var riktigt svårt att höra hemma i soffan.

Elin: Måste tyvärr säga Olle. Vem är du och var har du gjort av den Olle som jag innerligen hoppas är samtliga kvinnors magiska frikort? Jag vill ha den akustiska guran. Sängkammarblicken. Och strandraggande singer-songwriter-dängor. Pronto.

En uppenbart snygg, men inte lika strålande Olle Hedberg:

Olle%20Hedberg%20-%20In%20the%20shadows
 

Vad tycker vi om duetterna?

Roshana: Duetterna var riktigt bra. Tjejerna rockade! Elin och Minnah var bäst.

Elin: Firmafest i all ära, men jag tycker faktiskt att grabbarna grus (Olle och Weise) skötte sig bra. Faktum kvarstår dock att de agerade pausunderhållning i jämförelse med den smått himmelska duon Jay och Linnea.

Är årets idoler rockstars egentligen?

Roshana: Alla har absolut en glöd, dock så känns det som att de inte riktigt når ut i år. Hade velat se mer färgstarka karaktärer.

Elin: Nja, det är fan lågkonja på rockstjärnestämplarna i år. Mer koksskandaler, brudraggande och Jack Daniels-svirande åt folket, tack!

Kommentera
Kopiera länk
Dela