1 av 7
- Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX
2 av 7
- Foto: SÖREN ANDERSSON/Scanpix
3 av 7
- Foto: Simone Syversson/All Over Press
4 av 7
5 av 7
- Foto: Patrik Österberg/All Over Press Sweden
6 av 7
- Foto: Patrik Österberg/All Over Press
7 av 7
- Foto: Patrik Österberg/ALL OVER PRESS

"Ingen vill ha en knarkare som Idol-vinnare"

När Nyheter24:s kändispanel utvärderar Idol-hösten inför fredagens final i Globen är skivbolagsesset Bert Karlsson inte nådig med sin kritik mot storfavoriten Jay Smith.


Killar med koll

Namn: Tobias Wallin

Ålder: 31

Yrke: Dansare

Aktuell: I Let's Dance 2011


Namn:
Anton Abele

Ålder: 18

Yrke: Riksdagsledamot

Aktuell: Som den yngste i riksdagen någonsin


Namn:
Bert Karlsson

Ålder: 65

Yrke: Skivbolagsess/entreprenör

Aktuell: Ständigt

Finalen i Idol 2010 äger på fredag rum mellan Minnah Karlsson och Jay Smith. Nyheter24 lät tre kända ansikten gissa vem som tar hem segern inför ett fullsatt Globen.

Tobias Wallin: – Jag tror att Jay Smith vinner, men jag skulle önska att Minnah skräller och tar hem det. Visserligen är Jay överlägsen, och tydligen går det ju inte ens att satsa på honom på spelbolagen längre. Kanske kan det i och för sig bli hans fall.

Anton Abele: – Ärligt talat så kollade jag mest innan Andreas Weise åkte ur. Men om jag ska gissa så tror jag att Jay vinner - han har en skönt rockig och skrovlig röst. Dessutom så tror jag att han kommer bli en perfekt vinnare av Idol 2010.

Bert Karlsson: – Tyvärr så tror jag att Jay vinner, även om han inte är någon stjärna. Ingen vill ha en knarkare som Idol-vinnare, och dessutom så ser han ut som en uteliggare. Det kommer inte finnas en kotte som vill signa honom efter Idol.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!