Onsdag 20 Okt
Stockholm

Linnis attack mot Laila: "Vad är hennes problem?"

Linni Barresjö tolkade Robbie Williams "Angel".
1 av 3
Linni Barresjö tolkade Robbie Williams "Angel". Foto: TV4
Linni känner sig påhoppad av juryns Laila Bagge Wahlgren.
2 av 3
Linni känner sig påhoppad av juryns Laila Bagge Wahlgren. Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Linni Barresjö, 16.
3 av 3
Linni Barresjö, 16. Foto:

Under fredagskvällen lyckades Laila Bagge Wahlgren - trots sin frånvaro i juryn i Idol 2011 - göra livet lite surare för idolen Linni Barresjö. Nu känner sig Linni påhoppad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Linnis sorg

Under de tredje fredagsfinalen i Idol 2011 sjöng Linni Barresjö Robbie Williams "Angels", som hon dedicerade till sin nyligen bortgångna mormor.

Fick reda på att min älskade mormor gått bort, vi stod varandra väldigt nära men ändå på så långt håll så jag har varit och är fortfarande helt förkrossad. Men tiden läker (inte alla) men dom flesta sår, som man brukar säga, allting är fortfarande sjukt jobbigt och jag är ganska nedstämd och deppig och inte alls så peppad på nånting, vissa utav er vet kanske tyvärr hur det är när någon nära går bort, skrev Linni i sin blogg i veckan.

Läs mer här.

Under flera veckor har idolen Linni Barresjö, 16, fått utstå hård kritik av juryns Laila Bagge Wahlgren i Idol 2011. Efter fredagskvällens sändning känner den unga idolen sig nu personligt påhoppad.

– Laila verkar verkligen ha någonting emot mig. Alltså, vad är hennes problem? Nu struntar jag i om hon läser det här, för jag förstår verkligen inte vad jag gör för fel så att hon inte tycker om det, säger Linni till Nyheter24.

"Lyssna inte då"

Trots att Laila - på grund av att hon är nybliven mamma - inte kunde deltaga under fredagens sändning så skickade hon en hälsning via sms. Där förutspådde Laila att Linni - trots jurykollegornas hyllningar efter tolkningen av Robbie Williams "Angels" - skulle hänga löst och riskera att åka ut.

– Man kan inte gilla allt, men jag förstår inte vad jag gör för fel? Jag ger allt. Om inte det räckte för henne, visst fine. Lyssna inte då, säger Linni.

– Det är nästan tusen personer i studion, och det verkade som att nästan alla tyckte om mitt framträdande. Och tusen personer kan inte ha fel.

"Är helt förvirrad"

Det är inte första veckan som relationen mellan Laila och 16-åriga Linni har varit kylig.

– Jag kände att det började på riktigt när jag sjöng "What are words" (första fredagsfinalen red.anm). Men jag är bara helt förvirrad. Jag förstår inte vad hon har emot mig. Det känns som ett påhopp varje gång man får dålig kritik.

– Men ska hon säga dåliga grejer om mig så känner jag att jag kan säga det tillbaka. Hon har inte gett mig någon kritik, hon har bara skällt på mig, avslutar Linni till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela