Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Var är psykologen?"

- 05/11/2011, 09:36 -

Patrik Österberg/All Over Press

Idolen Molly Hammar Pettersson hade en minst sagt tuff kväll i fredagens Idol. – Jag vill bara glömma det här, förklarar en tagen Molly efter sändningen. Juryn insåg i efterhand att deras ord kan ha slagit hårt mot den unga idolen.

Molly Pettersson Hammar har varit en stor juryfavorit sedan sin första audition i Idol 2011. Med folkets röster har hon utan problem seglat vidare från fredagsfinal till fredagsfinal. Men i går kom bakslaget.

Under fredagens tävling framförde Molly ex-idolen Tove Styrkes hit "White light moment", vilket uppenbarligen inte föll juryn i smaken. Att vänta var en fotknölssågning utan motstycke.

– Jag vill bara glömma den här kvällen, förklarade Molly för Nyheter24 efter programmet.

"Gråter och går vidare"

Juryn menade att Molly sjöng falskt och gjorde dem mycket besvikna.

– Jag blev lite chockad för jag hade inte förväntat mig så dåliga ord. Men jag är sådan att jag gråter och sedan är jag klar. Och då blir jag bara jävligt sur för att jag tycker att de har fel, säger Molly.

– När jag gick bakom scenen så kom det någon tår. Men jag är jävligt stark. Man gråter och sedan går man vidare.

För att avreagera sig behövde hon fokusera på något annat.

– Jag tog på mig min fotbollströja, gick ut och spelade fotboll och sedan var det bra igen.

"En riktig käftsmäll"

Juryns Alexander Bard var en av de som gick hårdast an Molly. Efter den svidande kritiken insåg han dock att det kanske blev för mycket för den unga idolen att hantera.

– Jag blev väldigt chockad av henne i kväll. Men helt plötsligt slog det mig att hon inte har haft någon tuff kväll tidigare, så då började jag titta mig om och undra "var är den där psykologen?".

– Det måste ha varit en chock för henne, en riktig käftsmäll. Men i ärlighetens namn hade vi kunnat vara ännu råare, avslutar Bard till Nyheter24.

Nästa artikel
M(o)akalöst!