1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: Patrik Österberg/All Over Press

Idol-Molly: "Jag skäms och är ledsen"

Idolen Molly Pettersson Hammar hade en tuff kväll i fredagens Idol. Nu talar hon ut i sin blogg.


Bards ord

Juryns Alexander Bard var en av de som gick hårdast an Molly under fredagens tävling. Efter den svidande kritiken insåg han dock att det kanske blev för mycket för den unga idolen att hantera.

– Jag blev väldigt chockad av henne i kväll. Men helt plötsligt slog det mig att hon inte har haft någon tuff kväll tidigare, så då började jag titta mig om och undra "var är den där psykologen?".

– Det måste ha varit en chock för henne, en riktig käftsmäll. Men i ärlighetens namn hade vi kunnat vara ännu råare, avslutar Bard till Nyheter24.

Det blev en tuff kväll för Molly Pettersson Hammar när hon efter sitt framträdande i fredagens "Idol" blev totalsågad av juryn.

– Du har tagit en banal poplåt och försöker göra en dramatisk souldballad av den och det spricker så det dånar om det. Jag är hemskt ledsen men sången var falsk hela vägen rakt igenom, kommenterade juryns Alexander Bard om Mollys version av Tove Styrkes "White light moment".

"Gör ont i mig"

Mot helgens slut tog Molly till sin Idol-blogg för att avreagera sig och dela med sig av sin besvikelse från fredagen som varit.

"Jag vet inte ens om det är bra av mig att läsa allt, men jag gör det ändå för det gör ändå ont i mig. Det värker ändå i hela min kropp. Jag skäms, och jag är ledsen. Fortfarande", skriver idolen i sin blogg och fortsätter:

"Tro mig jag vet att det var falskt i fredags. Tro mig jag vet att jag kan bättre. Tro mig jag vet att det är ingen som bryr sig om att jag var nervös. Tro mig jag vet att detta var mitt sämsta framträdande. Tro mig jag vet att det inte är okej att göra misstag. Men jag gjorde ett misstag, så vad ska jag göra?".

"Gråter och går vidare"

Molly förklarade för programledaren Per Lernström redan under direktsändingen att hon var orolig att åka ut ur tävlingen.

Även efter sändningen var Molly nedstämd och tårögd. För Nyheter24 berättade hon hur hon gråtit på grund av juryns hårda kritik.

– Jag blev lite chockad för jag hade inte förväntat mig så dåliga ord. Men jag är sådan att jag gråter och sedan är jag klar. Och då blir jag bara jävligt sur för att jag tycker att de har fel.

Siktar framåt

Men Mollys starka röst och stora stöd hos svenska folket höll henne ändå kvar i tävlingen, och istället bev det Olle Hammar som fick lämna programmet under fredagen.

Under kommande fredag uppträder Molly tillsammans med de andra idolerna i arenan i Gävle, då årets Idol-turné har dragit igång.

– Jag siktar framåt i stället, förklarade Molly efter det senaste nederlaget för Nyheter24.

/
/
/
/
TV4
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!