Alexander Bard är en svårflirtad typ.
1 av 6
Alexander Bard är en svårflirtad typ. - Foto: TV4
2 av 6
- Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX /
3 av 6
- Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX /
4 av 6
- Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX /
5 av 6
- Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX /
6 av 6
- Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX /

Bard: "Förväntade mig att han var naken under"

Fredagens "Idol" blev ännu en kamp mellan idolen Robin Stjernberg och den svårimponerade Alexander Bard. För att väcka Bards nyfikenhet till liv behöver Robin nu ta till långtgångna shower.


Hyllade sin pappa

Under fredagen dedikerade Robin Stjernberg, 20, Josh Grobans "Your raise me up" till sin pappa.

– Han betyder så otroligt mycket för mig. Historien bakom har väldigt stor betydelse också. Han har uppfostrat mig och min lillasyster själv sedan vi var två eller tre år, trots en massa motgångar och problem som han själv har haft i sitt liv. Han är en jävla förebild och hjälte, berättade Robin för Nyheter24.

Läs mer här.

Det är ingen hemlighet att "Idol"-juryns Alexander Bard och semifinalisten Robin Stjernberg, 20, har legat i luven på varandra. Vecka efter vecka får idolen kritik för sina scenkläder och framföranden från den kontroversielle Bard, som tycker att Robin inte vågar ta ut svängarna och liknar en karaokesångare.

Trots att Robin under fredagen fick stående ovationer efter båda sina nummer - Robbie Williams "Let me entertain you" och Josh Grobans "You raise me up" - var Bard inte sen att återigen hoppa på den unge idolen.

- Arenan började röra på sig. Det är ett litet steg i rätt riktning. Men tyvärr, för min del, var var det en arena som blev en färja som rullade ut på Öresund. Och det här blev ett karaokenummer. Jag är hemskt ledsen, blev Bards omdöme efter det inledande numret.

"Smaklöst och ryskt nyrikt"

Efter sändningen förklarade Bard sina påhopp och menar att Robin aldrig kommer bli en världsstjärna om han fortsätter sin "Idol"-resa på samma sätt som hittills.

– Han försökte ju i kväll i alla fall - med den där gräsliga jackan. Den var smaklös och ryskt nyrik. Men det spelar ingen roll. Däremot när han gick fram och slängde jackan på mig så hade jag åtminstone förväntat mig att han skulle vara naken under. Men det var han ju inte - han hade en svart t-shirt. Det var fegt, säger han till Nyheter24.

– Han säger att Freddie Mercury och Adam Lambert är hans idoler, men de skulle aldrig någonsin gå ut på scen i gråa kläder. Aldrig. Bjud på showen från hjärtat i stället.

I stället för en väntande världsturné och internationella framgångar tror Bard att Robin fortsätter sin karriär på en mindre musikalscen.

– Nu kommer han dansa hela vägen till Globen, men han har nischat in sig i facket med tanter som åker i bussar till musikalteatrar. Om Robin vill vara där så köper jag det, men jag tror att han har en annan ambition.

"Kommer aldrig köpa en skiva av mig"

Efteråt är Robin fåordig och märkbart tagen av stunden, men får trots allt fram sin syn gällande Bards agerande.

– Det är hans åsikt och får stå för honom. Vad jag än gör så kommer han aldrig köpa en skiva av mig.

/
/
/
/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

2 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.