Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-Molly: "Känner mig otroligt ensam"

- 28/11/2011, 14:34 -
1 av 6

Drago Prvulovic / SCANPIX

2 av 6

Drago Prvulovic / SCANPIX

3 av 6

Drago Prvulovic / SCANPIX

4 av 6

Drago Prvulovic / SCANPIX

5 av 6

Drago Prvulovic / SCANPIX

6 av 6

Drago Prvulovic / SCANPIX

Efter utslagningen ur "Idol 2011" känns tillvaron kämpig för 16-åriga Molly Hammar Pettersson.

Molly Hammar Pettersson, 16, tvingades lämna "Idol 2011" i tårar efter arenabesöket i Malmö. När bara tre idoler nu återstår och Molly är ute ur leken blir känslorna påtagliga.

Det känns som att jag bär på något tungt. Jag är väldigt tung i min andning och stressen och pressen ligger kvar. Jag känner även saknad, skriver Molly i sin blogg och fortsätter:

Jag vill skratta och känna mig omhändertagen. Nu känner jag mig otroligt genom ensam. Jag tror jag aldrig känt mig så beroende av folk i hela mitt liv.

Även när Nyheter24 träffade Molly efter fredagens sändning hade hon svårt att sätta ord på sina känslor.

– Jag är så otroligt splittrad just nu. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta, det är så otroligt blandat. Det är en sådan extrem press att vara med här, men jag kommer sakna alla så oerhört mycket.

"Helt sjukt"

– Allt som man har varit med om - det är helt sjukt. Och nu ska man lämna alla, säger hon medan tårarna rinner ned för kinderna.

När "Idol"-resan nu är över väntar en tid där Molly ska ta igen vad hon har missat i skolan och på hemfronten.

– Jag ska hem och gosa med mina kaniner.