Pelle Lidell, jurymedlem i årets Idol, fick uppsöka akuten i söndags och var nära missa finalen ikväll
1 av 2
Pelle Lidell, jurymedlem i årets Idol, fick uppsöka akuten i söndags och var nära missa finalen ikväll - Foto: Victor Lundberg/SCANPIX
Pelle Lidell bör inte närvara under kvällen "Idol"-final, enligt läkarna.
2 av 2
Pelle Lidell bör inte närvara under kvällen "Idol"-final, enligt läkarna. - Foto: All Over Press/Patrik Österberg

Kan missa "Idol"-finalen

Pelle Lidell, jurymedlem i "Idol-juryn", blev förra lördagen akut sjuk och fick in på en rejäl sjukhusvisit. Om läkaren får bestämma tvingas juryns Pelle Lidell ställa in kvällens "Idol"-final.


Det var förra lördagen som "Idol"-juryns Pelle Lidell började känna sig dålig. Han försökte bita ihop men tillslut tog smärtorna över och han var tvungen att uppsöka läkare på söndagen. Det konstaterades att jurymedlemmen hade lymfvätska i underhudsfettet och har sedan dess ätit smärtstillande hela veckan.

– Jag har mått skit under veckan. Nu mår jag sådär, jag är väldigt trött och seg. Orkar inget utan ligger bara raklång i sängen. Och magen är öm, säger Pelle till Expressen.

Ändå väljer han att trotsa hälsan och delta i kvällens final - trots läkarens avrådan. Sjukhuset anser att han bör stanna hemma och vila upp sig. Om Pelle Lidell inte gör detta kan läkaren dessvärre inte svara på vad för ytterligare konsekvenser som kan kunna att uppstå.

– Inga vildar hästar kan hålla mig ifrån jobbet. Jag kommer att bita ihop. Det kommer inte synas i så fall, säger Pelle Lidell.

/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!