Filip och Ellinor träffades i "Bonde söker fru" 2021 – och är nu upp över öronen förälskade
Filip och Ellinor träffades i "Bonde söker fru" 2021 – och är nu upp över öronen förälskade - Foto: TV4/Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinors revansch – efter misslyckade dejten med Filip

Att få egentid när man är med i Bonde söker fru hör inte till vanligheterna. Under helgen passade Ellinor och Filip på att besöka en plats som har stor betydelse för dem – och det blev betydligt trevligare än sist.


Få har nog missat att Bonde söker fru-äventyret fick ett lyckligt slut för Filip Nilsson, 27. 

I programmet valde han att dejta vidare Lina och skicka hem tittarfavoriten Ellinor Eke-Göransson. Men Filip och Lina fick aldrig det där sista "klicket", och gissningsvis berodde det på att Ellinor fortfarande fanns i hans tankar. 

Bonde-Ellinors missnöje - så löste Filip problemet

Efter inspelningens slut fann Filip och Ellinor varandra till slut, och nu lever de ett lycklig och kärleksfullt liv på hans gård utanför Strömsholm. Ellinor delar flitigt med sig av parets vardagliga bestyr på Instagram, till följarnas stora glädje. 

I förra veckan var det ju Alla Hjärtans dag, och då passade Filip på att skämma bort Ellinor riktigt ordentligt. Här är bilderna från deras romantiska dygn.

Foto: TV4/Instagram/ellinoreke

Ellinors bakom kulisserna-bild från Bonde söker fru

Och tillvaron fortsätter gå i romantikens tecken för Bonde-paret Ellinor och Filip. I helgen tog de nämligen en tur till en väldigt speciell plats som de besökte under inspelningen av Bonde söker fru. 

Ja, för vid några enstaka tillfällen fick brevskrivarna chans att komma bort från huset med bonden de var intresserade av. 

På sin Instagram har Ellinor delat med sig av en bakom kulisserna-bild ifrån en dejt på en brygga, och skämtat om att även de mest privata stunderna övervakades av ett kamerateam.

Foto: Instagram/ellinoreke

Men nu fick de minsann revansch! 

Under helgen åkte Ellinor och Filip ut till bryggan där de hade sin första dejt – men den här gången med sina mobiler som enda kamerautrustning. 

Foto: Instagram/ellinoreke

"Bryggan där vi hade vår första dejt", skriver Ellinor på Instagram. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!