Det här är det sjukaste Lovisa Worge tvingats göra för Bianca Ingrosso

Det är i podden "Måndagsvibe" med Hanna Friberg och Lojsan Wallin som Lovis Worge delar med sig av en hel del smask.


För ett par månader sedan gästades Hanna Fribergs och Lovisa "Lojsan" Wallins podcast Måndagsvibe av Lovisa Worge och Lucas Armando Feola.

I avsnittet får Lovisa och Lukas berätta om deras vardag samt svara på frågor som lyssnarna har fått ställa. Bland annat så undrade några hur relationen mellan Lucas och Alice Stenlöf är efter att han valde att sluta hos henne för att istället börja arbeta med Bianca Ingrosso

– Jo men... stämningen är bra mellan oss. Vi har typ inte hunnit prata sen jag slutade där då hon åkte iväg till Costa Rica och det är som tidsskillnad. Men det var ju mest att jag fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. 

Lovisa Worge: "Det är det sjukaste jag gjort"

Lovisa får frågan om vad som är det bästa med att ha Bianca som chef. 

– Hon ser en och är lyhörd skulle jag säga. Och får en att känna sig uppskattad, berättar Lovisa. 

– Vad är det sjukaste du gjort för henne i din roll som kordinator?, frågar Lovisa. 

– Efter en resa gick det flera månader utan att hon rörde sin packning. Så det fick ju jag göra med typ mögliga grejer. Jag fick sedan ta grejerna till kemtvätt och då låtsas som att det var mina, berättar hon. 

Här hittar du poddavsnittet.

Avslöjade Lovisa ett hemligt projekt?

Bianca och Lovisa har många gånger pratat om att de är sugna på att starta en podd. I samband med att Bianca hoppade av Wahlgrens värld berättade hon även att hon kommer att medverka i en ny storsatsning som discovery+ ligger bakom. 

Det var därför nyfikenheten gick upp till max då Bianca för ett tag sedan sedan la upp en bild på Instagram där hon sitter med hörlurar framför en mikrofon i en studio. 

Men det stannar inte där. 

Ett tag senare publicerade nämligen även Lovisa Worge en story där hon sitter med samma typ av lurar och även där, en mikrofon framför munnen. 

Vad nu? Bildkälla: Lovisaworge/instagram

Nu är vi sannerligen nyfikna i strutar!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!